Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ''Giving-up Gate''

 
Τώρα, ενημερωθήκαμε...

   Η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας μας απέ- στειλε την παρακάτω αναδημοσιευόμενη επιστολή της, με την οποία μας δηλώνει ''με κάθε κατηγορημα- τικότητα'' ότι η ίδια δεν έχει καμιά σχέση με τα δημοσιευόμενα στα τοπικά blogs, ιστοσελίδες και εφημερίδα,
τα αναφερόμενα στην ανάμειξή της στην υπόθεση των ανεξαρτητοποιήσεων Τοπικών Συμβούλων και της παραιτήσεως του Συμβούλου του Δημάρχου.

Βέβαια, δεν αναφέρει στην επιστολής της ως αποδέκτες, όλους τους ασχοληθέντες με την περίπτωσή της, αλλά για αυτό, σίγουρα θα έχει τους λόγους της.
  Μας διαβεβαιώνει δε, ότι αυτή η ίδια, από μόνη της και χωρίς καμία ανάμειξη του Δημάρχου, όταν προέκυψε ''κάποια'' παραφωνία των δύο Τοπικών Συμβούλων σε σχέση με το ιδεολογικό υπόβαθρο της δημαρχεύουσας παρατάξεως  (είχαν συνυπογράψει την επιστολή διαμαρτυρίας των τεσσάρων από τους πέντε Τοπικούς Συμβούλους) και είχε σχέση με την δημόσια καταγγελία της δυσλειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας, επήρε την πρωτοβουλία να ''συνετίσει'' τους δυο, με ''αποκλειστικά πολιτικό λόγο''.
Αλλά αυτοί, δεν αντελήφθησαν τον ''πολιτικό'' της λόγο και μάλλον απέρριψαν και τα ''επιχειρήματά'' της, για αυτό και ανεξαρτητοποιήθησαν.
 
Εμάς μας έπεισε η αντιδήμαρχος. Και μας εφόβισε... Ναί!

σ.σ. : Όσον αφορά το τι έχει αποδείξει κατά το παρελθόν (ποιό από όλα;) η ''Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών'', ας μην το συζητήσουμε τώρα.
Όταν θα έλθει η ώρα. Γιατί τώρα ...φοβούμαστε.

 **********************************

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                               Ιτέα 8 Ιουλίου 2016
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ                         Αρ. Πρωτ.: οικ. :16737
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
Δ/νση: Ηλία Τρίγκα 47
Προς
  1. Εφημερίδα ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
  2. Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης της Περιοχής μας
(epikouros, amfissaface, karteria, polydrosos)


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΑΣ


Σχετικά με όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί δήθεν "απειλών" ή "εκβιασμών" από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής προς πρώην πια στελέχη της παράταξής μας από την Ιτέα που ανεξαρτητοποιήθηκαν, επιθυμώ να δηλώσω με κάθε ειλικρίνεια και κάθε κατηγορηματικότητα για την αποκατάσταση της πραγματικότητας τα εξής:
Δεν έχουμε καμία ανάμιξη σε ζήτημα "απειλών" ή "εκβιασμών" κάθε είδους και κάθε μορφής προς κανέναν και καμία!
Ουδέποτε υπήρξε απόπειρα από κανένα πρόσωπο κοντά ή γύρω από την παράταξή μας προκειμένου να ασκηθεί η παραμικρή "απειλή" ή "εκβιασμός" προς τα συγκεκριμένα πρώην στελέχη μας που είχαν διαφωνίες με την πολιτική που εφαρμόζουμε στο δήμο ή στη Δ.Ε. Ιτέας! Όταν προέκυψε η διαφωνία αυτή, προσπάθησα χωρίς καμία ανάμιξη του Δημάρχου Δελφών με αποκλειστικά πολιτικό λόγο και επιχειρήματα να πείσω τους δύο συμβούλους της Δ.Κ. Ιτέας για τη λανθασμένη επιλογή που είχαν πρόθεση να κάνουν. Αυτό δεν κατέστη εφικτό και τα δύο πρώην στελέχη μας προέβησαν στην απόφαση της ανεξαρτητοποίησής τους. Επιλογή που έγινε σεβαστή από το Δήμαρχο Δελφών κι από εμένα.
Ως εκ τούτου, τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν στον τοπικό τύπο, γραπτό ή ηλεκτρονικό, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι παραπλανητικά, δυσφημιστικά και δημιουργούν τελείως εσφαλμένες εντυπώσεις. Αλήθεια ποιος έχει καταγγείλει ότι εκβιάστηκε ή απειλήθηκε; Γιατί δεν κατέφυγε στις αρμόδιες Αρχές;
Τέτοιες μεθοδεύσεις, που για μια ακόμα φορά τον τελευταίο καιρό υποβαθμίζουν βάναυσα το επίπεδο του πολιτικού λόγου στην περιοχή μας, δε γίνονται ανεκτές από την παράταξη μας. Η "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" έχει κατά το παρελθόν αποδείξει και το ύφος και το ήθος της παρουσίας της στα πολιτικά πράγματα του δήμου μας. Ουδέποτε  χρησιμοποίησε και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχτεί να χρησιμοποιήσει μέσα και τρόπους άλλων εποχών, που έχουν παρέλθει από τον τόπο μας ανεπιστρεπτί.
Σας καλώ λοιπόν να σταματήσετε άμεσα την αναπαραγωγή μιας τέτοιας δήθεν «είδησης» και να δημοσιεύσετε την παρούσα τοποθέτησή μου χωρίς καμία καθυστέρηση, επιφυλάσσομαι δε παντός νομίμου δικαιώματός μου σε περίπτωση συνέχισης του δυσφημιστικού εις βάρος μου σήριαλ των τελευταίων ημερών.
Με εκτίμηση
Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτικής Ενότητας Ιτέας


Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη

3 σχόλια:

  1. Κάνε μία μήνυση ακόμη κ Αντιδήμαρχε να μάθουμε κ 'μεις τη συμβαίνει? Ολα στο φως λοιπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορειτε να εξαφανιστειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή