Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Η ΑΝΑΘΕΣΙΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΣ, ΤΗ ΑΝΑΘΕΣΕΙ, ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗΝ, Ω ΔΗΜΑΡΧΕ!...


Τα ''ρέστα'' του,
στην ενημέρωση...

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις Δημοτικών Συμβούλων, Συλλόγων και κατοίκων του Δήμου Δελφών, το μέχρι σήμερα έργο του Δημάρχου αποτιμάται και προσδιορίζεται σε μια μόνον δράση : 
Στο ''θεαθείναι''!
Αρέσκεται δηλαδή στο να περιφέρεται από μικροφώνου σε μικρόφωνο, να κόβει κορδέλες, να οργανώνει παρουσιάσεις βιβλίων και πολιτι- στικών δράσεων (από ποιητικές βραδιές έως και εμποροπανηγύρεις),
καθώς και να εκδίδει Δελτία Τύπου επί παντός επιστητού (από την βροχή στην Άμφισσα έως και την μάχη στην Άμπλιανη). 
Κατά γενική ομολογία (είναι προφανές), δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την ''ήττα'' της μη αναθέσεως της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021 στους Δελφούς, μέσω της οποίας δράσεως, οραματιζόταν την ...διαγαλαξιακή του προβολή!

   Για να εξυπηρετηθεί όμως αυτός ο σκοπός του, θα έπρεπε αφ' ενός να δημιουργηθεί ένα ανάλογο ''ίματζ'' για τον ίδιον προς τα έξω και αφ' ετέρου να μην υπάρχει ο δημόσιος έλεγχος και η φθορά του, για το ανύπαρκτο έργο του. Χρειαζόταν δηλαδή ''εργαλεία'' και ''δικούς'' του, οι οποίοι να τον προστατεύουν από τις ''κακιές γλώσσες'', να αποσοβήσουν έως και να εξαφανίσουν ''ψηφο-φθόρες'' ειδήσεις και να προβάλουν (για δικούς του λόγους) την ''διορθωμένη'' προσωπικότητά του.
Με ποιόν τρόπο όμως θα ήταν δυνατόν να γίνει αυτό;
Η λύση ήταν τόσο απλή, όσον και αρχαία : 
Με την άλωση των τοπικών Μ.Μ.Ε.
Έχουμε και γράφουμε λοιπόν :
  • ''amfissapress'' : (εξάδελφος) Αναθέσεις για τις διαδικτυακές ανάγκες του Δήμου
  • ''amfissaface'' : Ο γνωστός Σύμβουλος-Φιλόλογος
  • ''Μικροαναθεσούλες'' δημοτικών έργων σε άτομα επηρεάζοντα τοπικούς Συλλόγους και blogs
  • Συνεχείς δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις (υποχρεωτικές και μη) καθώς και παραχωρήσεις συνεντεύξεων σε τοπικές εφημερίδες.

Και φθάνουμε στην εχθεσινή απ' ευθείας ανάθεση του Δημάρχου στην ιδιοκτήτρια της εφημερίδος ''Η Ώρα της Φωκίδος'', στην οποία ανατίθεται πλέον η απομαγνητοφώνηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Νόμιμον. Ηθικόν;

Τις όποιες ''ατασθαλίες'' πλέον του Δημάρχου και τα κακώς κείμενα εντός του Δήμου Δελφών, θα τα δημοσιοποιεί η έγκριτη μηνιαία εφημερίδα ''Τα νέα του Βατικανού''. Και όσοι από την περιοχή μας είναι συνδρομητές αυτής της εφημερίδος, θα ενημερώνονται. Απλά πράγματα.
''Ρέστα'' ο Δήμαρχος...

************************************


3 σχόλια:

  1. Δηλαδή η ώρα της φωκίδας θα είναι πλέον δημοτική εφημερίδα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ?
    ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, αυτοί οι δύο δεν είναι εργολάβοι, υπάλληλοι με σακκούλα είναι

      Διαγραφή