Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Η ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ (ντοκιμαντέρ για την Αρχαία Ελλάδα)


Μια εκπληκτική παρουσίαση 6000 ετών Ελληνικού πολιτισμού 

 

 "Αυτή είναι η ιστορία των Ελλήνων ... Αγαμέμνων και Μέγας Αλέξανδρος"
Ένα ντοκιμαντέρ κληρονομιά για τον παγκόσμιο πολιτισμό έχει ετοιμάσει το National Geographic για να τιμήσει τα 6.000 ελληνικού πολιτισμού. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο κανάλι του ομώνυμου σταθμού σε μία σειρά από επεισόδια τα οποία θα μας ταξιδέψουν στην αρχαία Ελλάδα.


Το ντοκιμαντέρ αυτό θα προβληθεί από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2016 για να δει όλος ο πλανήτης ποια ήταν η πολιτιστική προσφορά της χώρας μας στην σημερινή κοινωνία.

Το ντοκιμαντέρ αυτό έχει τον τίτλο "The Greeks" και πραγματικά αποτελεί μεγάλη τιμή για  την Ελλάδα καθώς γίνετε και σε μία περίοδο που θα μπορούσε να βοηθήσει και να προβάλει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το εισαγωγικό βίντεο που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο, δημιούργησαν πραγματική δημοκρατία μιλάει για τον γεωλογικό θησαυρό που έχουμε με τα χιλιάδες νησιά μας, την φιλοσοφία που είχαν ανάπτυξη και την προσέγγιση για την ζωή και τον θάνατο. Αλλά και τον ανθρωπισμό που υπήρχε και ήταν κάτι παραπάνω από απλά δημοκρατία.
Tags: the greeks, natιonal geographιc, ελληνικός πολιτισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου