Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

''ΠΟΛΙΤΕΣ'' : ΔΙΠΛΟ-ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Σιγά – σιγά...
(θα τα μάθουμε όλα)

   Σε συνέχεια της εχθεσινής ανακοινώ- σεως της Δ.Ε. Ιτέας περί της δειγματο- ληψίας ύδατος η οποία επραγματοποιήθη στην Ιτέα, η δημοτική παράταξη ''Πολίτες στο Προσκήνιο'' με δική τους ανακοί- νωση, μας κάνουν γνωστό ότι :
  • Παρόντες στην διαδικασία ήσαν εκπρόσωποι μόνον 2 παρατάξεων και η αντιδήμαρχος.
  • Είχε ζητηθεί και δεύτερη δειγματοληψία από άλλο πιστοποιημένο εργαστήριο και η συλλογή των δίδυμων δειγμάτων, έγινε από τα ίδια σημεία, από τους ίδιους συλλέκτες και την ίδια ώρα.

Πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις και από τα δυο διαφορετικά εργαστήρια και θα γίνει η σύγκριση των αποτελεσμάτων. Είμεθα σε καλόν δρόμο...

***********************************


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29-7-2016
ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ

Την Πέμπτη στην Δ.Ε. Ιτέας πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία από συνεργείο της εταιρείας «Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε.» με την οποία ο Δήμος Δελφών έχει συμβληθεί για τις εργασίες αυτές. Από τον Δήμο ενημερωθήκαμε και προσκληθήκαμε να παραβρεθούμε στην διενέργεια της Δειγματοληψίας, την Πέμπτη στις 21/7/2016.
Από την Δημοτική μας παράταξη παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Μέγκος και Γιώτα Κασούτσα, και ο Τοπικός Σύμβουλος Τάσος Μέγκος. Παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Τριανταφυλλιά Πιλάλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Δρακάκης και ο υπεύθυνος για την ύδρευση υπάλληλος του Δήμου Νίκος Τσιπούρας.
Οι ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ τις προηγούμενες μέρες ήρθαν σε επαφή με Διαπιστευμένο Εργαστήριο Αναλύσεων νερού από την Πάτρα (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεσή μας και θα δημοσιοποιηθούν με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων), ζητώντας την βοήθειά του και τις οδηγίες του, ώστε να διενεργηθεί παράλληλα Δειγματοληψία και έλεγχος.
Μας προμήθευσαν τα απαραίτητα υλικά και πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα δύο Δειγματοληψίες στα ίδια σημεία την ίδια στιγμή, από το ίδιο συνεργείο μετά από πρότασή μας.
Έτσι αναμένονται τα αποτελέσματα των μετρήσεων από τα δύο Εργαστήρια.
Την πρόταση αυτή της «ταυτόχρονης δειγματοληψίας από δύο και περισσότερα εργαστήρια», είχαμε κάνει προς την Δημοτική Αρχή σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν είχε γίνει αποδεκτή.
Μετά την δημοσιοποίηση και την σύγκριση των αποτελεσμάτων από τις δύο παράλληλες συγκεκριμένες Δειγματοληψίες των δυο διαπιστευμένων Εργαστηρίων, θα ενημερώσουμε τους δημότες του Δήμου Δελφών για το σύνολο των προσπαθειών που έχουμε καταβάλει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, για το μεγάλο θέμα της προστασίας της υγείας όλων μας σε σχέση με την ποιότητα του πόσιμου νερού.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου