Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΣΟΒΑΡΟ-ΦΕΡΝΟΥΣΕΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ (περί προβολής ο λόγος)


Κάτι ''πάει'' λάθος...

   Η με τεράστιο (διαπιστωμένο) έργο ''Επιτροπή  Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής'' του Δήμου Δελφών, με Δελτίο Τύπου (!), μας μεταφέρει αυτούσιο (!!) το Δελτίο Τύπου (ναί!) το οποίο ανήρτησε στην επίσημη (!...) ιστοσελίδα της εκπομπής του (!), ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και ''star'' της τουριστικό-μαγειρικής ''κουλτούρας'' της ελληνίδος οικοκυράς, ο κύριος Ευτύχης Μπλέτσας, μέσα από την οποία μας πληροφορεί ότι θα μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από την ''ξενάγησή'' του στα βραχάκια και τα νησάκια  της περιοχής μας.  Ο κος ''Happy Traveller'' λοιπόν, του οποίου η εκπομπή όπως γνωρίζει η εν λόγω Επιτροπή του Δήμου μας, έχει πολλή υψηλή τηλεθέαση (εμείς δεν το γνωρίζουμε, επισήμως τουλάχιστον), συνεργάσθηκε μαζί της και το αποτέλεσμα αυτής της επαφής είναι, η παραγωγή ενός τηλεοπτικού επεισοδίου, το οποίο και θα προβληθεί από τον ...λαοφιλή τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.
   Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κος Ευτύχης Μπλέτσας,  εκτός από παραγωγός, τηλεπαρουσιαστής, μουσικοσυνθέτης και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, είναι και συνεργάτης εταιρειών με αντικείμενα την παραγωγή και την πώληση  πρώτων υλών και σκευών μαγειρικής.  Η δε μεγαλύτερή τηλεοπτική του επιτυχία, είναι η γνωστή σε όλους τους εντριφούντες στην μαγειρική μέσω της τηλεοράσεως, με την ονομασία ''Η Κουζίνα της Μαμάς''.  
Δηλαδή και κατά τα φαινόμενα, η συνεργασία Μπλέτσα-Δήμου Δελφών, είναι δυνατόν να θεωρηθεί ως η κορυφαία στιγμή για την προώθηση της υποψηφιότητος των Δελφών ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021!...  Μιλάμε για το υψηλότατο επίπεδο προβολής της υποψηφιότητος, μιας και η πρόεδρος της ''Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής'' του Δήμου μας, εξέδωσε η ίδια το παρακάτω Δελτίο Τύπου, δίδοντας με αυτόν τον τρόπο την πρέπουσα βαρύτητα για το γεγονός : Μαγειρέματα και βολτίτσες, στην αυλή του Απόλλωνα...

  Βεβαίως, ο εφετινός εορτασμός της επετείου της Ναυμαχίας της Αγκάλης στην Ιτέα, με όλα όσα έλαβαν χώρα εκείνο το τριήμερο του Σεπτεμβρίου, σίγουρα κατά την κα Πρόεδρο της Επιτροπής, δεν είχαν την βαρύτητα και το μέγεθος της τηλεοπτικής μαγειρο-αναφοράς του κου Μπλέτσα στην Άμφισσα, την Ιτέα, το Γαλαξείδι και τους Δελφούς.  Για αυτό και τότε (τον Σεπτέμβριο), ούτε ασχολήθηκε ως Επιτροπή με την προβολή του εγχειρήματος, ούτε εβοήθησε στην οργάνωση του προγράμματος και βεβαίως ούτε εξέδωσε κάποιο Δελτίο Τύπου για το ιστορικό (και μοναδικό) γεγονός της ελληνικής επαναστάσεως.  Έστω ευχαριστήριο και εκ των υστέρων, για αυτούς οι οποίοι αφιέρωσαν ημερόνυκτα για την επιτυχία των εκδηλώσεων.

   Εκτός...  Εκτός και εάν η κα Πρόεδρος γνωρίζει ότι, την προετοιμασία για το κοντοσούφλι στην Δεσφίνα και με ''φόντο'' το Γαλαξείδι, την Ιτέα και τους Δελφούς, θα την προλογίσει ο κορυφαίος σχολιαστής του ΣΚΑΪ, ο γνωστός αντιμνημονιακός Μπάμπης Παπαδημητρίου!...   Οπότε, αλλάζει το πράγμα...  Μπλέτσας είναι αυτός, δεν είναι ο Άστιγγας...


***********************************************


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δελφοί 18/11/2015
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Δελφών για το 2015, συνεργαστήκαμε με τον τηλεοπτικό παραγωγό και παρουσιαστή της εκπομπής HAPPY TRAVELLER, κύριο Ευτύχη Μπλέτσα. Αποτέλεσμα της συνεργασίας μας είναι η παραγωγή επεισοδίου το οποίο θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και ώρα 17.00.
Τα γυρίσματα έγιναν στις 17 & 18 Οκτωβρίου στις Δημοτικές Ενότητες Δελφών, Άμφισσας, Ιτέας, Γαλαξειδίου & Δεσφίνας.
Ακολούθως παραθέτουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου που ανήρτησε ο κ. Μπλέτσας στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής του. Σημειωτέον ότι πρόκειται για εκπομπή η οποία παρουσιάζει πολύ υψηλή τηλεθέαση.
«Άλλο ένα μοναδικό φυσιολατρικό Happy Traveller, αυτή τη φορά στον Δήμο Δελφών! To road trip ξεκινάει από Αθήνα και μετά από σύντομες στάσεις σε Αράχωβα και Δελφούς ο Ευτύχης φτάνει στην Άμφισσα όπου τον περιμένει μια βραδυνή βόλτα σε μία πόλη γεμάτη κόσμο, χρώματα και γεύσεις. Η επόμενη μέρα ξεκινάει με δράση πάνω στα απόκρυμνα βράχια της Φωκίδας όπου ο Ευτύχης δοκιμάζει την τύχη του στην αναρρίχηση. Σειρά έχει το Χρισσό και ακολουθεί η Ιτέα και το Γαλαξίδι όπου ο Happy Traveller κάνει μια φανταστική βόλτα με βάρκα στα πανέμορφα νησάκια της περιοχής! Τελευταία στάση πριν την επιστροφή είναι η γραφική Δεσφίνα. Ένα ιδαίτερο Happy Traveller σε ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά μέρη της Ελλάδας. Το Σάββατο 21/11 στις 5μμ μόνο στον ΣΚΑΙ»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΚΟΤΣΑΝΟΥ – ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ





1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ?????????
    ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ 3% ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή