Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ''ΑγιαθυμιώτικαΝΕΑ''



Κυκλοφόρησε 
το φθινοπωρινό φύλλο 
των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Πολυσέλιδο, με 56 (!!) έγχρωμες σελίδες και με πλούσιο περιεχόμενο, κυκλοφόρησε το φθινοπωρινό φύλλο (υπ' αρ.98) των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ. Η κυκλοφορία του έγινε με κάποια καθυστέρηση για διαφόρους λόγους: αφενός λόγω του μεγάλου όγκου της ύλης και αφετέρου λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, τον τελευταίο καιρό, του υπεύθυνου έκδοσης.
Επιπλέον, η πρώτη εκτύπωση του φύλλου δεν ήταν αντάξια της ποιότητας των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ (μουντές φωτογραφίες) κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τυπωθεί ξανά. Πιστεύουμε ότι η ύλη του φύλλου 98 θα αποζημιώσει τους αναγνώστες του για την καθυστέρηση στην έκδοσή του. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι εξέφρασαν την ανησυχία τους και την αγωνία τους για την τύχη των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ. Είναι κάτι που δείχνει την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για το έντυπο του Συλλόγου μας.
Στις 56 έγχρωμες σελίδες του φύλλου 98 μπορεί να διαβάσει κανείς πολλά και ποικίλα θέματα:
* Νέα για τον Σύλλογό μας (Γενική Συνέλευση της 13ης Δεκεμβρίου, Προετοιμασία για το Ημερολόγιο του 2016 και για την Επετειακή έκδοση για τα 100 φύλλα των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ)
* Κείμενο για τον Τίμιο Σταυρό (Εύρεση-Ύψωση-Συμβολισμός)
* Τις μεγάλες διακρίσεις (σε πανελλήνιο επίπεδο) των νέων με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία
* Ερμηνευτικό της σύνταξης του "διηνεκούς" ημερολογίου
* Το "ταξίδι" του Γιάννη Σκαρίμπα στο εξωτερικό
* Αφιέρωμα στις βραβεύσεις του Συλλόγου
* Χρονογράφημα με τίτλο "Οι Τυραννίσκοι"
* Πολυσέλιδη αναλυτική παρουσίαση των ιδιαίτερα πετυχημένων εκδηλώσεων ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2015
* Δημοσιεύματα άλλων εντύπων για τα φετινά ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ
* Την πολύ σημαντική ομιλία, από τα φετινά ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ, του Στέφανου Ροζάνη με θέμα “Η νεκρική θάλασσα του Γιάννη Σκαρίμπα και η θάλασσα της φυγής του Νίκου Καββαδία” αλλά και το κείμενο του Στέφανου Οικονόμου με τίτλο “Νίκος Καββαδίας, 40 χρόνια από το θάνατό του: μια προσωπική μαρτυρία”
* Ειδήσεις για την Αγία Ευθυμία και την γύρω περιοχή
* Όλη τη κοινωνική δραστηριότητα του τόπου μας
* Τα οικονομικά των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ
* Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών
* Τα ονόματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία.
Το φθινοπωρινό τεύχος των Α.Ν. θα ταχυδρομηθεί αύριο Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και αναμένεται να φτάσει στους παραλήπτες του μέσα στην εβδομάδα. Όποιος δεν είναι συνδρομητής και επιθυμεί να του στείλουμε το συγκεκριμένο φύλλο παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 2103250354.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου