Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Η ΑΣΜΙΛΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΣΤΟΝ Η/Υ.


  Ένας οδηγός στην διάθεση 
κατοίκων και επισκεπτών, 
αυτής της μοναδικότητος!...

   Δεν υπάρχει Έλληνας, ο οποίος ευρισκόμενος στην περιοχή των Αγράφων, να μην έχει αισθανθεί δέος, συγκίνηση και υπερηφάνεια.  Δεν υπάρχει επισκέπτης εκείνης της μέχρι πρότινος ''άγραφης'' κι αμόλευτης περιοχής, ο οποίος να μην έχει σταθεί με σεβασμό απέναντι στο φυσικό κάλος και την επιμονή των εκεί ανθρώπων,
στο να παραμένουν πιστοί στην παράδοση, υπερασπιζόμενοι την γη και την ιστορία τους.
Άγραφα, Ευρυτανία, Ρούμελη.  Μιαν ''αδρασκελειά'' τόπος, οργανωμένος πλέον και προσαρμοσμένος στις ανάγκες της εποχής, χρηστικά ''βλεπούμενος'' από κατοίκους και επισκέπτες, με την βοήθεια της πληροφορικής.
Αυτό περιγράφει κι ο Δήμαρχος Αγράφων, στο παρακάτω δημοσιευόμενο Δελτίο Τύπου.

********************************************************           


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νομός Ευρυτανίας
Δήμος Αγράφων                         Κερασοχώρι, 3 Νοεμβρίου 2015
Ταχ. Δ/νση: Κερασοχώρι 
Γραφείο Δημάρχου
ΤΗΛ. 2237351319-51311
FAX: 2237351313

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε λειτουργία η νέα επίσημη δυναμική Ιστοσελίδα του Δήμου Αγράφων


Η ηλεκτρονική διεύθυνση www.agrafa.gr τέθηκε σε λειτουργία και αποτελεί τη νέα επίσημη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης και διαφάνειας του Δήμου Αγράφων, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή και της Δημοτικής Αρχής.
Ο Δήμαρχος Αγράφων μέσα από μήνυμά του χαρακτηριστικά αναφέρει: «Σας καλωσορίζουμε στη νέα δυναμική ιστοσελίδα του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας, μέσω της οποίας επιχειρούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες του Δήμου μας προς τους δημότες, να παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον επισκέπτη μας, καθώς και να προβάλλουμε το μοναδικό φυσικό κάλλος, τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία του τόπου μας. Ο Δήμος Αγράφων αποτελεί τον πιο ορεινό Δήμο της Ελλάδας και βρίσκεται στην καρδιά της Ρούμελης, της φύσης, της ιστορίας και της παράδοσης».
Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να πλοηγούνται από όλα τα τεχνολογικά μέσα (Η/Υ, laptops, tablets, κινητά τηλέφωνα) καθώς η νέα ιστοσελίδα είναι προσαρμόσιμη στις νέες τεχνολογίες.
Μεταξύ άλλων, κάθε δημότης έχει πρόσβαση σε όλες τις αποφάσεις οργάνων του Δήμου σε πραγματικό χρόνο, στις προκηρύξεις – διακηρύξεις διαγωνισμών, και δύναται να ενημερωθεί με δελτία τύπου και ανακοινώσεις που δημοσιεύονται συνεχώς. Επιπλέον, λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας αυτών, ενώ μπορεί πλέον να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Η δομή του νέου ιστοτόπου επιτρέπει στον επισκέπτη να δει φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει φυσικές ομορφιές από όλες τις γωνιές του Δήμου μας, να λάβει πληροφορίες για τις προσεχείς εκδηλώσεις, τα αξιοθέατα, τη διαμονή, τους χώρους εστίασης καθώς και ιστορικά - πολιτιστικά στοιχεία και πληροφορίες που θα συμβάλλουν στην καλύτερη οργάνωση της επίσκεψής του στην περιοχή.
Τέλος, ο Δήμος Αγράφων ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες, φίλους και πολιτιστικούς συλλόγους για το φωτογραφικό αλλά και ιστορικό υλικό που παρέχουν προκειμένου να προβληθεί η κάθε Τοπική Κοινότητα.
Η νέα δυναμική ιστοσελίδα εμπλουτίζεται συνεχώς και σύντομα θα αποτελεί εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας του κάθε δημότη και φίλου του Δήμου Αγράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου