Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΔΩΡΕΑΝ Rapid tests ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

ΑΜΦΙΣΣΑ 10.03.2021

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι covid-19 (rapid tests) σε επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών


Σε συνέχεια του ΦΕΚ 895/τ. Β΄/06.03.2021, σύμφωνα με το οποίο οι επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών απαιτείται να διαθέτουν αρνητικό rapid test 72 ωρών πριν την προσέλευσή τους στον τόπο πώλησης των προϊόντων τους, και προκειμένου για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών, ο Δήμος Δελφών μέσω του αρμόδιου Αυτοτελούς Τμήματος Εμπορίου, Επιχειρήσεων και Απασχόλησης έχει προγραμματίσει δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους covid-19 (rapid test).

Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη 11/03/2021 και ώρα 15:00 στο χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Άμφισσας (Υπολοχαγού Γάτου 12, Άμφισσα) η Κινητή Ομάδα Υγείας Φωκίδας του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους covid-19 για τους επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συμμετέχοντες στη δειγματοληψία είναι απαραίτητο να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Για την μετακίνησή τους στην περιοχή της δειγματοληψίας πρέπει να αποστείλουν με μήνυμα τον αριθμό 1 στο 13033 ή να συμπληρώσουν την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση.


Από το Αυτ. Τμήμα Εμπορίου, Επιχειρήσεων και Απασχόλησης

Ιωάννης Μανανάς

Αντιδήμαρχος Δελφών





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου