Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΙΤΕΑΣ

 Το πρώτο δειλινό, μετά από το "σκληρό Lock down"

    Σαββάτου απόγευμα της 6ης Μαρτίου 2021.  Η Μαρίνα Ιτέας, ο Λιμενο-βραχίονας και οι παραλιακοί πεζόδρομοι της πόλεως, είχαν γεμίσει από περιπατητές, οι οποίοι απολάμβαναν τον ήπιο καιρό, την απλωσιά και τον τεράστιο ορίζοντα της πόλεως.  Ήσαν οι τελευταίες ώρες της ημέρας σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, των οποίων οι όποιες "ελευθερίες",  από σήμερα το πρωΐ (06:00'), ήδη αποτελούν παρελθόν.  Και για την Ιτέα και για τον Δήμο Δελφών και για ολόκληρον τον Νομό Φωκίδος.
  Και αυτός ήταν ένας λόγος επιπλέον, για να "εκδράμουν" ως περιπατητές στο παραλιακό μέτωπο, όσοι περισσότεροι είχαν αυτήν την δυνατότητα.  Κάτοικοι της πόλεως, ακόμη και προσφιλείς μας  ...ετεροδημότες (τελευταία φωτογραφία).
  Παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από την σημερινή (απογευματινή) εικόνα της Μαρίνας.  Στον ανατολικό παραλιακό πεζόδρομο, ενδεχομένως να ήταν απαραίτητη η τοποθέτηση ...φαναριών.  Πολυκοσμία!
Κι από αύριο, βαθιές αναπνοές και βουτιές στο "βαθύ κόκκινο"...
Καληνύκτα (μας).




4 σχόλια:

  1. Επίκουρε από σήμερα Σάββατο είναι το σκληρό LOCK DOWN από τις 6.00 πμ όχι από αυριο. Και τα μικρα παιδιά το ξέρουν.
    Αλτσχάιμερ έπαθες από τωρα;
    https://www.in.gr/2021/03/06/greece/koronaios-se-vathy-kokkino-apo-simera-fokida-kai-anogeia-ti-isxyei-gia-ti-larisa/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημερωτικά πάντα, το "σκληρό lockdown" έχει ήδη επιβληθεί από τις 5:00 το πρωί του Σαββάτου,συνεπώς το δειλινό της Παρασκευής ήταν το τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστόν. Εκ παραδρομής εγράφη λάθος ημερομηνία. Ο "δαίμων" του blog... Ήδη έγινε διόρθωση.
    Ευχαριστούμε για την επισήμανση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΤΕΑ !!! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ???
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ??? ΘΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή