Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

"ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!..." - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ (π.σ.) ΔΡΟΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ (περί του Acropolis Rally)

 Το ιδανικό "Parc Ferme" της Λαμίας...

...στην Ιτέα!

  Πανηγυρίζουν οι "αρμόδιοι" της Φωκίδος, την επιστροφή του ιστορικού και θρυλικού "Acropolis Rally" στον τόπο μας.  Χειροκρότησαν την απόφαση του εξ Ευβοίας προερχόμενου και της Φθιώτιδος υπερασπιστή Περιφερειάρχη μας, του οποίου τα καθρεπτάκια και οι χάντρες - δώρα προς την Φωκιδα, έχουν ξεσηκώσει έως και τον Ηνίοχο, με την οποία απόφαση, προτείνει (η Π.Στ.Ε.) ως έδρα, αφετηρία και τερματισμό του περίφημου και με παγκόσμια ακτινοβολία Rally, την Λαμία.  
   Λόγω όμως του ότι, οι μοναδικές ειδικές διαδρομές αυτού του μηχανοκίνητου αγώνος ανήκουν στην γεωγραφική επικράτεια της Φωκίδος, θα έπρεπε να "τακτοποιηθεί" και το χωροταξικόν του ζητήματος.  Αντί λοιπόν να μεταφέρουν σε περιοχή της Φθιώτιδος την αξεπέραστη ειδική διαδρομή "Καρούτες" της Γκιώνας, ή την ξεχωριστή ειδική "Αργοστήλια" στον Παρνασσό (όρη εντός της Φωκίδος), έκαναν κάτι απλό : 

"Έπνιξαν" τον σφετερισμό, στο χειροκρότημα!...

Ο π.σ. Δρόσος Παρασκευάς, τα "λεει", ακόμη καλύτερα :

***********************************************

Χειροκροτητές του τίποτα!

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είδαμε να ανακοινώνεται δια στόματος πρωθυπουργού ότι το Ράλι Ακρόπολης επιστρέφει στην Ελλάδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη περιφέρειες και δήμοι που έχουν συνδεθεί ιστορικά με την διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα κατέθεσαν φακέλους υποψηφιότητας στο αρμόδιο Υπουργείο.

Εκεί με έκπληξη είδαμε τον Περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Λαμίας να ανακοινώνουν την υποψηφιότητα της διοργάνωσης με έδρα την Λαμία.. Με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη είδαμε τους χειροκροτητές του τίποτα να πανηγυρίζουν. Αναφέρομαι στον αντιπεριφεριάρχη και στους δημάρχους της πολύπαθης Φωκίδας. Και ερωτώ;

Κε. Αντιπεριφεριάρχα, κοι. Δήμαρχοι της Φωκίδας, πόσο πια μπορούμε να σας βλέπουμε μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να προβάλλετε το ανύπαρκτο έργο σας κυρίως στον τομέα του τουρισμού; Που ήσασταν όταν ο περιφερειάρχης με τον δήμαρχο Λαμίας ετοίμαζαν φάκελο; Στο facbook προφανώς που ζητωκραυγάζατε γι αυτό που χάνετε! Τι και αν ο βουλευτής έβγαζε δηλώσεις μπας και μαζέψει τα ασυμμάζευτα! Οι προσωπικές εσωκομματικές σας κόντρες είναι πάνω από το συμφέρον της Φωκίδας! Φροντίστε κε. αντιπεριφεριάρχα να προλάβουμε με το δίκαιο αίτημα της Φωκίδας, για πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ράλι Ακρόπολης, γιατί όσα λευκώματα και αν μοιράσετε με τα χρήματα του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. δεν θα γλιτώσετε από την οργή του κόσμου!

Πολύς λόγος γίνεται για την τουριστική προβολή της περιοχής μας. Φανταστείτε λοιπόν με εξασφαλισμένες τις καλύτερες και παγκοσμίου φήμης ειδικές διαδρομές, όπως Βωξίτες, Καρούτες και σε συνδυασμό με την μαρίνα Ιτέας (πετυχημένη συνταγή από το παρελθόν του συγκεκριμένου αγώνα) για service Park και τερματισμό στον Δελφούς με φόντο τον αρχαιολογικό χώρο. Μία διοργάνωση που από μόνη της είναι η καλύτερη προβολή και την Φωκίδα. Εννοείτε πως δεν κλείνεις το Δημόσιο ΚΤΕΟ όταν θέλεις να διεκδικήσεις τέτοιες διοργανώσεις.


Παρασκευάς Δρόσος

Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας


στην παραλιακή λεωφόρο της Ιτέας

ειδική διαδρομή στην Γκιώνα


4 σχόλια:

  1. ΣΗΚΩ ΑΠΑΝΩ ΒΡΕ ΤΣΟΚΑΡΟ,ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί είναι δίκαιο το αίτημα για πρωταγωνιστικο ρόλο το Ράλι, να γίνει στη Φωκίδα; Ξεχνάμε γιατί έφυγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βουλευτής τι λέει; Πάλι νύπτει τας χείρας του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν έφυγε γιατί είχαμε φάει τιμωρία λόγου ότι άνθρωποι έμπαιναν μέσα στο δρόμο όταν περνούσε το ράλλυ αν κάνω κάποιο λάθος διωρθωστε με και κατά δεύτερον έπρεπε τα service park να βρίσκονται στην Ιτέα λόγου ότι η τοπική κοινωνία έχει πληγεί πάρα πολύ από τον κορονοϊο και η οικονομία της πάει κατά διαόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή