Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Δ.Ε.Ε.Π. ΦΩΚΙΔΑΣ - Δελτίον Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμφισσα 11/03/2021

Από χθες ακούμε το μότο «η βία γεννά βία». Όχι, σε μια ευνομούμενη πολιτεία δεν ισχύει αυτό, η βία δε γεννά βία, ούτε υπάρχει καλή και κακή βία. Δεν μπορούμε να εξισώνουμε τα όργανα του κράτους που είναι επιφορτισμένα με την επιβολή του νόμου, με τους μπαχαλάκηδες. Σε μια οργανωμένη δημοκρατική πολιτεία η βία αντιμετωπίζεται μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες. Υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν κανόνες και όργανα δικαιοσύνης.


Το «η βία γεννά βία» που λένε τώρα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αναπαράγεται στα φιλικά τους έντυπα, αποτελούν ουσιαστικά δικαιολόγηση της ακραίας βίας εναντίον αστυνομικών και πολιτική κάλυψη όλων αυτών που την ασκούν. Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε να συμμετέχουν στις πορείες, επιπρόσθετα προσπαθούσε εδώ και πολλές μέρες να προκαλέσει κλίμα γενικευμένων συγκρούσεων και αναταραχής, προπαγανδίζοντας για άλλη μια φορά.


Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας, άλλη μια φόρα έχει αμνησία και μας κατηγορεί για αναξιοκρατία και ευνοιοκρατία στους «κολλητούς».

Μάλλον ξέχνα τον διορισμό του κ. Καρανίκα, ξέχνα την αναβάθμιση του κολλητού του κ. Πολάκη  από ιδιοκτήτη συνοικιακού βουλκανιζατέρ στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου της Σαντορίνης και αντιπροέδρου της ΑΕΜΥ Α.Ε. με μισθό 46.000 το χρόνο. Ξέχνα τα βοσκοτόπια του κ. Καλογρίτσα και τέλος ξεχνά την σύντροφο του πρώην πρωθυπουργού, κ. Περιστέρα που από διοικητική υπάλληλος έγινε καθηγήτρια ΕΜΠ.


Η αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας υποδαυλίζει την κοινωνική ένταση πατώντας στα οικονομικά προβλήματα, στην ψυχολογική κόπωση, την οργή αλλά και την κούραση που υπάρχει για τα περιοριστικά μέτρα, προκαλώντας διχασμό, που εν μέσω πανδημίας δεν κάνει κακό στην κυβέρνηση αλλά στην Πατρίδα μας και σε όλους όσους τηρούν τα μέτρα και υπομονετικά περιμένουν να βγουν από την κρίση το συντομότερο δυνατό .


Το έργο αυτό παίζεται σε επανάληψη με σκηνοθεσία Τσίπρα και παραγωγό τον ΣΥΡΙΖΑ.


Είμαστε όλοι πιεσμένοι και κουρασμένοι. Πρέπει όλοι να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή. Έτσι ώστε, καθώς προχωρά το εμβολιαστικό πρόγραμμα, να μπορέσουμε από τέλος Μαρτίου να περάσουμε στην επόμενη φάση.


Στόχος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι, όσον το δυνατόν πιο γρηγορά, να γίνει αποσυμφόρηση του ΕΣΥ, ώστε να μπορέσει να ανοίξει η αγορά και όλοι μαζί Ενωμένοι και Υγιείς να επανέλθουμε στην κανονικότητα.


Γραφείο τύπου Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Φωκίδας

1 σχόλιο:

  1. Τα κάνετε όλα στην τύχη. Ποιά είναι η επόμενη φάση ? Τώρα θυμηθήκατε το ΕΣΥ. Για θυμηθείτε και τι έλεγε ο Γεωργιάδης για τα νοσοκομεία που έκλεινε: "σε μένα να δώσετε την δόξα, όχι στον Τομσεν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή