Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Η Δ.Ε.Ε.Π. ΦΩΚΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ - Δελτίον Τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμφισσα 06/03/2021

Η επιδημιολογική κατάσταση είναι επιβαρυμένη σε ολόκληρη τη χώρα.Mόλις χθες είχαμε 2.215(6 στη Φωκίδα) νέα κρούσματα, ενώ 449 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Aπαιτείται μεγάλη προσοχή.Παρατηρείται σημαντική αύξηση της βρετανικής μετάλλαξης του ιού στη χώρα μας, που διασπείρεται ταχέως, μολύνοντας το γενικό πληθυσμό, ανεξάρτητα από γεωγραφική περιοχή, φύλο ή ηλικιακή ομάδα. Με βάση τα επιστημονικά στοιχεία αυτό έχει πιθανότατα συμβάλει στην εικόνα της επιβάρυνσης που βλέπουμε τώρα, όπως συνέβη σε πολύ μεγαλύτερες βέβαια διαστάσεις σε πολλές άλλες χώρες. Και δυστυχώς, πλέον παρατηρείται όλο και πιο συχνά το φαινόμενο να διασωληνώνονται νέοι άνθρωποι, παρόλο που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα.


Παρόλα αυτά, τα μέτρα αποδίδουν και ευτυχώς που αποφασίστηκαν,διότι σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα ήταν πολύ χειροτέρα. Οι εμβολιασμοί προχωράνε με ικανοποιητικό ρυθμό. Σήμερα ξεπεράσαμε τους 1.059.309 (στην Φωκίδα τους 3.041), ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα φτάσουμε τους 1.700.000.


Με έκπληξη διαβάσαμε αυτά που κατέθεσε ο κ. Τσίπρας, γιατί είναι όσα δεν έκανε στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησής του. Το νέο Ε.Σ.Υ. χτίζεται ήδη, συστηματικά, οργανωμένα και ρεαλιστικά, και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ η Κυβέρνηση απαντά με τα έργα της.Στον ένα χρόνο από την εισβολή της πανδημίας στη χώρα μας:


  1. Οι κλίνες Μ.Ε.Θ. από 565 που άφησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπερδιπλασιάστηκαν και έφτασαν τις 1.360.


  1. Ενισχύθηκε το ανθρώπινο δυναμικό του Συστήματος καθώς προσλήφθηκαν κοντά στους 10.000 επικουρικούς υγειονομικούς, από τους οποίους οι 4.000 νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό θα μονιμοποιηθούν

  2. Αναβαθμίστηκε ο  ρόλος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας
    Δημιουργήθηκαν και λειτουργούν Κινητές Ομάδες Υγείας

  3. Οργανώθηκε και προχωρά με υποδειγματικό τρόπο η μεγαλύτερη επιχείρηση εμβολιασμού στη χώρα.


Ο ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο έκανε το 2015 και με τα μνημόνια, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη δυσαρέσκεια του κόσμου με φθηνό λαϊκισμό και γέμισε τις πλατείες προκειμένου ο κόσμος να αντισταθεί σε αυτά, μετά βέβαια έφερε σκληρότερα .

Για άλλη μια φορά τώρα προκαλεί με λαϊκισμό,ακόμα πιο επικίνδυνο τώρα,με πολιτικούς και στελέχη που στηρίζουν τον Κουφοντίνα και την 17 Νοέμβρη προσβάλλοντας βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων που δολοφονήθηκαν από αυτούς. Αγνοώντας την κατάσταση της χώρας από την μια καλεί σε πορείες και από την άλλη κατηγορεί ότι δεν έχουμε ΜΕΘ.

Ο κόσμος τον έμαθε, εμβολιάστηκε με τον λαϊκισμό του και τον τρόπο που πολιτεύεται και φυσικά τον απορρίπτει. Έχουμε ανοσία αγέλης στον ιό του ΣΥΡΙΖΑ.


Γραφείο τύπου Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου