Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : "Ξυπνήσαμε!..." (ανακοίνωση)

"Μένουμε ασφαλείς" (ποιοί;...)
    Με εμφανή καθυστέρηση και με αντανακλαστικά ...χελώνας αντέδρασε ο Δήμος Δελφών, στο ενσκήψαν πρόβλημα αναμεταδόσεως του Covid-19, πρωτίστως στα σχολικά συγκροτήματα (λέγε με Γυμνάσιο-Λύκειο Ιτέας). Για αυτό και προσπαθεί να μας καθησυχάσει με αυτήν την (ανορθόγραφη) ανακοίνωση, περιγράφοντας τις ...επαφές του και βεβαίως και το τι πρόκειται να κάνει στο ...μέλλον.  Δεν παύει όμως και να μας συμβουλεύει.

Σςςςς... Τον ξυπνήσαμε!

*********************************************** 

ΑΜΦΙΣΣΑ 01.03.2020

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε σημαντική αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή μας.

Ο Δήμος Δελφών από την πρώτη στιγμή συζητήσαμε τη λήψη μέτρων για την ενίσχυση της προσπάθειας ανάσχεσης του ιού και την υποστήριξη των Πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό :

Προβήκαμε άμεσα σε απολύμανση σχολικών συγκροτημάτων.

Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, την Πολιτική προστασία και τις υγειονομικές αρχές, στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης.

Την Τετάρτη 03.03.2021 θα πραγματοποιηθούν δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι covid-19 (rapid test) από την Κινητή Ομάδα Υγείας Φωκίδας του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) σε συνεργασία με το Δήμο μας, στην ισόγεια αίθουσα του Κυριακοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας, από 09:30 πμ έως 12:00 μ.

Είναι σημαντικό όλοι μας να φερόμαστε με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, προκειμένου να αντιστρέψουμε γρήγορα την κατάσταση.

Μένουμε σπίτι, αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις, εφαρμόζουμε αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ιδίως όταν υπάρχει στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Μένουμε ασφαλείς!

Από το Γραφείο Δημάρχου

1 σχόλιο:

  1. Όλοι οι γέροι που ξημεροβραδιάζεστε στην παραλία χωρίς τήρηση αποστάσεων και με την μάσκα στο σαγόνι, πότε θα βάλετε μυαλό;
    Βέβαια δεν φταίτε μόνο εσείς, φταίει και η εντελώς ανύπαρκτη αστυνόμευση! Αν υπήρχε έλεγχος και είχαν πέσει 10-20 πρόστιμα, θα μαζευόσασταν σπίτι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή