Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

"ΘΡΑΚΑ" Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ!... αγνοείται η ενημέρωση

 "Η σιωπή των αμνών;..."

  Η παγκόσμια αξία και ο προορισμός των σχολείων είναι, η μεταλαμπάδευση γνώσεων στους νέους. Παλαιότερα, ακόμη και αγωγής στα παιδιά.

Προφανώς, το Γυμνάσιο Ιτέας, εκτός από γνώσεις, "μοιράζει" και ιούς.  Άλλως, δεν εξηγείται το φαινόμενο, του να έχει "φουντώσει" ο Covid-19 ανάμεσα στους μαθητές (και όχι μόνον) του Γυμνασίου.

  Και ναι μεν οι "αρμόδιοι"  έκλεισαν τα δυο συστεγαζόμενα σχολεία (Γυμνάσιο και Λύκειο), αλλά όμως, δεν υπάρχει ίχνος ενημερώσεως για την έκταση της προσβολής του κορωνοϊού στα παιδιά.  Ακόμη και ο Δήμαρχος, ως θεσμικά προϊστάμενος της Α'βάθμιας και Β'βάθμιας Παιδείας στον Δήμο Δελφών, "ποιεί την νήσσαν".

Θα μας ενημερώσει κανείς;... 

6 σχόλια:

  1. Πού είναι ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής και αντιδήμαρχος? οεο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΦΩΚΙΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ?
    ΕΧΩ ΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στι εκκλησιες και στα σουπερ μαρκετ εχει γινει ΠΟΤΕ ελεγχος? εντος εννοω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κρούσματα είναι πολλά- όχι μόνο σε παιδιά αλλά και σε εκπαιδευτικούς. Σαφώς δεν χρειάζεται να κινδυνολογουμε, αλλά μια σωστή ενημέρωση είναι απαραίτητη ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα.Τεστ πρέπει να κάνουν όλοι οι εκπαιδευτικοί αλλά και τα παιδιά..Όχι μόνο οι συμπτωματικοι..Αναρωτηθηκατε, τι συμβαίνει με τα αδέλφια των παιδιών που βρίσκονται σε καραντίνα και πάνε στο δημοτικό ή στο λύκειο;;Τι γίνεται με τους γονείς που πάνε κανονικά στις δουλειές τους; Κατανοείτε, άραγε , τις συνέπειες όλων αυτών των" ημίμετρων" που έχουν παρθεί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εφόσον κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ολόκληρος ο πλανήτης φοράει μάσκα γτ έχουμε πανδημία...θα αργήσουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση, ας ελπίσουμε αισίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ Η ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΚΙΑ? ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή