Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ : ΤΑ ''ΔΕΛΦΙΝΙΑ'' ΚΟΛΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!...


Όπως ταιριάζει

  Με όλη την αρμόζουσα επισημότητα λόγω του ιστορικού βάρους και βάθους των αγώνων, αλλά χωρίς την λαμπρότητα άλλων εποχών (για τους γνωστούς λόγους), ο καταξιωμένος Ναυτικός Όμιλος Ιτέας, διοργανώνει τα ''47α Δελφίνια''.
   Το επόμενο Σάββατο-Κύριακο, αθλητές (μικροί και μεγάλοι), φίλοι του υγρού στοιχείου, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις τεχνικές τους, στον αγώνα τον καλό εντός και εκτός Κολυμβητηρίου, δίνοντάς μας την δυνατότητα να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια, την νίκη και στο τέλος την βράβευση.

   Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε για άλλη μια φορά, τον μοναδικό ημερήσιο και σε ετήσια βάση αγώνα στον οποίον υποβάλλονται καθημερινά, οι άνθρωποι και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου, προκειμένου να υπάρχει, να αθλείται και να διακρίνεται με τις επιδόσεις της, η ομάδα των κολυμβητών του Ν.Ο.Ι.

   Ανεξαρτήτως λοιπόν των αποτελεσμάτων στους αγώνες, τα συγχαρητήριά μας είναι δεδομένα για το σύνολο των αθλητών και των μελών του Ομίλου.  
Και είθε η αβοήθητη προσπάθεια αυτού του Σωματείου-Διαφημιστή της πόλεώς μας, να ευδοκιμήσει.  Και να συγκινήσει, όπως πάντα...

  Και βέβαια, όπως παλαιά, όταν είχαν συνδυασθεί τα ''Δελφίνια'', με την βραδινή χοροεσπερίδα στην παραλία της Ιτέας, έτσι και εφέτος, η προσπάθεια επαναλαμβάνεται.
Καλή επιτυχία!...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου