Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

''ΑΝ. ΕΛ. ΦΩΚΙΔΑΣ'' : ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ''ΟΧΙ'' ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμφισσα 3/07/2015
Αρ. πρωτοκόλλου : 105
ΘΕΜΑ: ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

 
Η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες βιώνει τις πιο κρίσιμες και ιστορικές στιγμές της μεταπολίτευσης. Τα τελευταία πέντε χρόνια ο ελληνικός λαός υπήρξε θύμα των καταστροφικών πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων που οδήγησαν την Ελλάδα στην εξαθλίωση και την ταπείνωση.
Αυτές τις κρίσιμες ώρες καλούμαστε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι και να μην υποκύψουμε στους εκφοβισμούς. Καλούμαστε να λειτουργήσουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα με γνώμονα μία Ελλάδα ισότιμη, ανεξάρτητη και ισχυρή μέσα σε μία Ευρώπη της Δημοκρατίας, της Αλληλεγγύης, της Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Συνοχής.
Την Κυριακή 5 Ιουλίου ο ελληνικός λαός θα απαντήσει με περηφάνια, αποφασιστικότητα και δίχως φόβο για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του. Τώρα είναι η ώρα για εθνική ενότητα και ομοψυχία μακριά από διχασμούς οι οποίοι αναμφισβήτητα θα επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα για την πατρίδα μας.
Λέμε επομένως ΟΧΙ στα μέτρα των δανειστών τα οποία θα οδηγήσουν τους Έλληνες σε μεγαλύτερη εξαθλίωση και ανέχεια. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του ελληνικού λαού γιατί η ιστορία δεν γράφεται με συμβιβασμούς αλλά με ΟΧΙ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΛ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου