Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ''ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;...''

Π.Καμμένος: Όχι σε αυτή τη συμφωνία, θα προχωρήσουμε μαζί

Π.Καμμένος: Όχι σε αυτή τη συμφωνία, θα προχωρήσουμε μαζί
Αθήνα
Η συμφωνία που επιτεύχθηκε δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που συμφωνήθηκε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορούν να τη στηρίξουν, ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Ο κ. Καμμένος στήριξε τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά καθώς βρέθηκε ενώπιον ενός «πραξικοπήματος», όπως είπε, από ορισμένους εκ των δανειστών και εκβιασμών για κατάρρευση των τραπεζών και ολικό κούρεμα καταθέσεων.

H συμφωνία αυτή -είπε- φέρνει νέα δεδομένα, μιλάει για 50 δισ. ευρώ εγγυήσεις της δημόσιας περιουσίας, αλλαγή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας «που θα οδηγήσει σε κατασχέσεις σπιτιών».

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, θα συγκληθεί την Τρίτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς και τα όργανα του κόμματος.

Ως προς το βασικό θέμα της θέσης των ΑΝΕΛ στον κυβερνητικό συνασπισμό, ο κ. Καμμένος τόνισε μεν ότι «θα προχωρήσουμε μαζί, ενωμένοι» συμπλήρωσε όμως ότι αλλάξανε πολλά από χθες το βράδυ και ότι στη δημοκρατία υπάρχουν όλες εκείνες οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε λύση.

«Θα παραμείνουμε μαζί για να αγωνιστούμε» είπε ο κ. Καμμένος, ενώ αρνήθηκε το ενδεχόμενο να συμπράξουν οι ΑΝΕΛ σε μία κυβέρνηση «δήθεν εθνικού σκοπού» επιτιθέμενος παράλληλα στη ΝΔ και στο Ποτάμι.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου