Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

''ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ'' : ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιτέα 8 Ιουλίου 2015

Ο Μουσικοχορευτικός και Λαογραφικός Όμιλος Ιτέας «ΤΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ», ολοκληρώνοντας άλλη μία χορευτική, χορωδιακή και δημιουργική χρονιά, θα ήθελε να σας ενημερώσει για τις καλοκαιρινές δράσεις του, εντός και εκτός της πόλης της Ιτέας και να σας ευχαριστήσει για την αμέριστη αρωγή σας σε όλες του τις δραστηριότητες.

1.Εκδρομή του Ομίλου στις 20 Ιουνίου 2015.
Ο Όμιλος μας επισκέφτηκε το Σάββατο στις 20 Ιουνίου το Μεταλλευτικό Πάρκο Vagonetto, στο 51ο χλμ ΕΟ Πατρών –Λαμίας και στη συνέχεια ακολούθησε πρόχειρο γεύμα και ποικίλες δραστηριότητες στο καταφύγιο της Οίτης. Αφού ξεναγηθήκαμε στο μεταλλευτικό πάρκο και μάθαμε για την εξόρυξη του βωξίτη ακολουθήσαμε στο καταφύγιο της Οίτης δραστηριότητες αθλητικές και πρόγευμα στη φύση.

2. Διήμερο Εκδηλώσεων Χορευτικών 26 και 27 Ιουνίου 2015.
Ο Μουσικοχορευτικός και Λαογραφικός Όμιλος Ιτέας πιστός στο ραντεβού του κάθε χρόνο, για το πέρας της χορευτικής χρονιάς οργάνωσε διήμερο παραδοσιακών χορών την Παρασκευή 26 Ιουνίου με όλους τους μικρούς μας φίλους και Σάββατο 27 Ιουνίου με τα τμήματα ενηλίκων του Ομίλου και καλεσμένους το Σύλλογο Γυναικών Κάτω Τιθορέας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λαμίας «Πήγασος». Τους ευχαριστούμε θερμά!!

3.Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου «Antonio Vivaldi, »2-5 Ιουλίου 2015 .
Η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Ομίλου και το φωνητικό σύνολο «Θάμυρις», εκπροσώπησε επάξια τον Όμιλο στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών που συνέβη στο Καρπενήσι και τραγούδησε το Σάββατο 4 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου ανοίγοντας το μέρος των χορωδιακών παρουσιάσεων.
Το φεστιβάλ είχε και διαγωνιστικό τμήμα όπου και πρωτοπόρησε η Ευρωπαϊκή χορωδία Περαίας Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν χορωδίες από τη Σερβία, τη Ρουμανία, το Ισραήλ και εσωτερικά από τον Αλμυρό, τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη κα.
Την επομένη, ως εκδρομική εξόρμηση, επισκεφτήκαμε το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στους Κορυσχάδες και προσκυνήσαμε στη Ιερά Μονή Προυσου



Ο Μουσικοχορευτικός και Λαογραφικός Ομιλος Ιτέας «ΤΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ», κλείνοντας και αυτή τη χρονιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλα τα παιδιά του Ομίλου και τους γονείς που πάντα μας υποστηρίζουν, τους ενήλικες χορευτές του Ομίλου, τους χοροδιδάσκαλους, κ.Μήττα Δημήτρη και κ. Ντόσκουρη Δημήτρη που με σθένος και θέρμη μας στηρίζουν, το μαέστρο της Χορωδίας Κ.Χατζή Ιωάννη, που σε λίγο χρονικό διάστημα έπλασε τη χορωδία μας και είναι έτοιμη για κάθε εξόρμηση- πρόκληση που θα της τύχει, και τέλος όλους τους φίλους του Ομίλου, εντός κι εκτός Ιτέας που πάντα στέκονται κοντά μας και μας στηρίζουν σε κάθε μας εγχείρημα.
Ευχόμαστε ολόψυχα ένα υπέροχο καλοκαίρι σε όλους και να μη ξεχνάμε πως ο πολιτισμός και η παράδοση κυρίως μας φέρνουν πιο κοντά!!

To Δ.Σ. του Ομίλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου