Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

''ΙΟΥΛΙΑΝΑ'' : ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΕΤΗ;...


«Ναι» στο δημοψήφισμα από δύο βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ.

«Ναι» στο δημοψήφισμα από δύο βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. Ρήγμα στην παράταξη των ΑΝ.ΕΛ. αλλά και τον κυβερνητικό συνασπισμό προκαλεί η διαφοροποίηση των βουλευτών Β. Κόκκαλη και Κ. Δαμαβολίτη οι οποίοι δηλώνουν πως θα ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ειδικότερα ο βουλευτής Ηρακλείου Κώστας Δαμαβολίτης τόνισε ότι εξέφρασε τη γνώμη του τόσο στον Πάνο Καμμένο όσο και στην κοινοβουλευτική ομάδα πως το δημοψήφισμα λαμβάνει χαρακτήρα «ευρώ ή δραχμή».
Ανέφερε ότι περίμενε κάτι να αλλάξει από πλευράς κυβέρνηση αλλά από τη στιγμή που δεν έγινε κρίνει ότι το ναι είναι η μόνη λύση γιατί διαφορετικά το όχι οδηγεί στη δραχμή.
Παρ' όλα αυτά δεν προτίθεται να ανεξαρτητοποιηθεί. Από τη μεριά του, ο βουλευτής Λαρίσης Βασίλης Κόκκαλης δήλωσε ότι θα ψηφίσει ανοιχτές τράπεζες και θα προκρίνει την ακύρωση του δημοψηφίσματος και την σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.
Τόνισε πως η κυβέρνηση δεν έχει εντολή ούτε για το κλείσιμο των τραπεζών ούτε για κούρεμα καταθέσεων, παραμένει όμως άγνωστο το εάν είχε ενημερώσει τον Πάνο Καμμένο.
(πηγή : ethnos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου