Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (ΤΙΤΑΝΕΣ) vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΓΙΓΑΝΤΕΣ)


         Μια εξαιρετική Πρωτοβουλία

  Ένα Αθλητικό Σωματείο με Κοινωνικό πρόσωπο, ένας ιστορικός Σύλλογος της πόλεως, η ομάδα μας, ο Αστέρας μας, δείχνει για μια ακόμη φορά γιατί είναι ''δεμένος'' με την τοπική κοινωνία.  
Δείχνει για ποιόν λόγο τον θεωρούμε ωσάν ένα ''κομμάτι'' από την ζωή μας από τότε όταν και ιδρύθηκε.  Ένα όμορφο ''κομμάτι'' από την ιστορία της Ιτέας.
Οι παλαίμαχοι (τα γερόντια...) του Αστέρα, κανόνισαν να συναντηθούν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, με τους αντίστοιχους αλλά πάντα λαμπερούς ...απόστρατους του Ολυμπιακού Πειραιώς.  
Και ετούτο, μόνον και μόνον, για έναν σκοπό: Την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ''Ελπίδα''.


Την Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 λοιπόν, στις 4:00' το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Ιτέας, θα πρέπει όλοι μας να είμαστε εκεί για να παρακολουθήσουμε την ...ηλικιακή ποδοσφαιρική αναμέτρηση, ανάμεσα στους παλαιμάχους του Αστέρα μας, με αυτούς του Ολυμπιακού.  Αξίζει τον κόπο για 2 λόγους : Και θα ευχαριστηθούμε και θα βοηθήσουμε!
Το με πόσα θα χάσουν (αυτοί...), δεν είναι το ζητούμενο... 

Για όσους δε, έχουν την θέληση και την δυνατότητα, να υπενθυμίσουμε ότι έχει ανοιχθεί Τραπεζικός Λογαριασμός για την ενίσχυση των σκοπών της ''Ελπίδας'', όπου και είναι δυνατή η καταβολή οποιουδήποτε ποσού χρημάτων.

Αρ.λογ. ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ : 35848003113 
ΙΒΆΝ GR 0501103580000035848003113

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου