Σάββατο 4 Απριλίου 2015

''ΚΑΨΙΤΣΑ'' : ΕΠΙΒΙΩΝΟΝΤΑΣ...


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα…
Στη Φωκίδα και στο Δασικό Χωριό Καψίτσα…

Το event γίνεται ήδη στο εξωτερικό με εκατοντάδες συμμετοχές κάθε μήνα…
Ζήσε την απόλυτη περιπέτειαSurvival Camp Event –Kapsitsa Forest Village Fokida

Η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας:

Στις 17 με 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Δασικό χωριό Καψίτσα στη Άμφισσα υπό την αιγίδα της SEAL SOLUTIONS & TRAINING CENTER ΕΠΕ για πρώτη φορά στην Ελλάδα τριήμερο σεμινάριο επιβίωσης επιπέδου basic.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες από την ηλικία των 17 ετών.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες στους συμμετέχοντες έτσι ώστε με τις δεξιότητες που θα αποκτήσουν να είναι σε θέση να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους μας να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να βρεθούν.

Η μαγευτική τοποθεσία που βρίσκεται το Δασικό χωριό Καψίτσα όπως και οι εγκαταστάσεις του θεωρούνται ιδανικές για την πραγματοποίηση τέτοιου είδους σεμιναρίων και σε συνδυασμό με γνώσεις περί επιβίωσης, αναζήτησης τροφής, νερού, κατασκευής καταφυγίου, προσανατολισμού, χρήση χάρτη-πυξίδας (νύκτα / μέρα) και πρώτων βοηθειών, θα φέρει με βεβαιότητα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το σεμινάριο επιμελείται προσωπικά ο κος Χρήστος Ταμβάκης, απόστρατος αξιωματικός των Βατραχανθρώπων του Π.Ν. (ιδρυτής και υπεύθυνος εκπαίδευσης της SEAL SOLUTIONS & TRAINING CENTER ΕΠΕ, και το εξειδικευμένο επιτελείο του). 

Το πακέτο του σεμιναρίου περιλαμβάνει:

Μετακίνηση, διαμονή, πλήρη διατροφή, εκπαίδευση, ασφαλιστική κάλυψη.
Η SEAL SOLUTIONS & TRAINING CENTER ΕΠΕ είναι μια εταιρεία που από το 2009 προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και εκπαιδεύσεις που έχουν να κάνουν με θάλασσα, γη, και αέρα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμέτοχης στο σεμινάριο αυστηρά έως 5 Απριλίου 20:00 στα τηλ: 2104102780 και 6988192271


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου