Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΙΤΕΑΣ : ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ CHOPIN



Μια απόπειρα επιπέδου

  Το Δημοτικό Ωδείο Ιτέας, έχει πολλαπλώς κατά το παρελθόν αποδείξει, ότι το επίπεδο σπουδών το οποίο παρέχει στους μαθητές του, είναι υψηλότατο και εξαιρετικά εκλεπτυσμένο.  Άλλοις λόγοις, το παραγόμενο έργο του Ωδείου μας, είναι κορυφαίο.  
Και σε αυτό έχουν συντελέσει, τόσον το επίπεδο των διδασκόντων, όσον και το μουσικό περιβάλλον και τα ακούσματα εντός του Ωδείου.
  Τωρινό παράδειγμα των προλεγομένων είναι, η προγραμματισμένη για την Κυριακή 3-5-2015 εκδήλωση του Ωδείου, όπου μαθητές του θα ερμηνεύσουν έργα, αυτής της πιανιστικής ιδιοφυΐας, του Frederic Chopin.  Αυτού του πολυτάλαντου Πολωνού πιανίστα και συνθέτη, του οποίου τα έργα ερμηνεύονται με μια προϋπόθεση : αίσθημα επάνω στα πλήκτρα!

Μια πολύ σοβαρή απόπειρα λοιπόν εκ μέρους του καθηγητού κου Σπύρου Τσελέντη, του οποίου η εμπιστοσύνη προς τους μαθητές του, του επιτρέπει να τους αφήσει δημόσια να ''αναμετρηθούν'', με αυτόν τον μουσικό ογκόλιθο, με το όνομα Chopin.

   Θα είμαστε εκεί, στο ''Κυριακοπούλειο'', για να χειροκροτήσουμε για μια ακόμη φορά, αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια διδασκόντων και διδασκομένων του Δημοτικού Ωδείου Ιτέας.  'Ολοι μας.

**********************************************

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα αφιέρωμα στον Frederic Chopin
Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03/05/2015 και ώρα 8:00 μμ.
Στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας
Οι μαθητές του δημοτικού ωδείου Ιτέας της σχολής πιάνου της τάξης του καθηγητή κ. Σπύρου Τσελέντη θα ερμηνεύσουν έργα του μεγάλου συνθέτη .
Το Δημοτικό Ωδείο Ιτέας και ο σύλλογος γονέων και φίλων αυτού οργανώνουν την εκδήλωση με σκοπό να προάγουν τον πολιτισμό και παράλληλα να αναδείξουν τις δυνατότητες και επιτυχίες του ανθρώπινου δυναμικού της πόλης μας.


1 σχόλιο:

  1. TETOIEΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ- ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο CHOPIN ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή