Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

''Let's do it Kirra''! : ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ (και προσπαθώντας) ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΡΡΑ


26 Απριλίου 2015 Θα είμαστε κι εμείς εκεί!!! Lets do it!!!

 Είμαστε πάντα θετικοί σε τέτοιες προσπάθειες ευαισθητοποίησης και ανάδειξης του τόπου μας και της χώρας μας γενικότερα.Έτσι αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ενεργά και σε αυτή τη δράση.
     Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 10:30 το πρωί δραστηριοποιούμαστε στην παραλία Κίρρας ξεκινώντας από την πλατεία.(τηλ. επικοινωνίας 6988113124)  Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
  Φέτος για τέταρτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.  To 2015 Let's do it Greece διανύει την τέταρτη χρονιά του και η Οργανωτική Ομάδα ευελπιστεί να είναι η καλύτερη θέτοντας τον πήχη πιο ψηλά από ποτέ. Η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων μετράει. Ας δείξουμε οι Έλληνες, την Όμορφη, Καθαρή και Δημιουργική πλευρά της χώρας μας 
περισσότερα στο .http://www.letsdoitgreece.org/#homepage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου