Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ''ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ


Λαμία 28 Απριλίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εκδήλωση - ενημέρωσης των αγροτικών συνεταιρισμών και των επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού Τομέα της Φωκίδας για τη σύσταση της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης»,

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος οργανώνει ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης των αγροτικών συνεταιρισμών και των επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού Τομέα της Φωκίδας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για τη σύσταση της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης».
Στον Αγροδιατροφικό τομέα περιλαμβάνονται επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης και διανομής αγροτικών προϊόντων και τροφίμων καθώς και οι κλάδοι της Εστίασης και της Φιλοξενίας.
Η εκδήλωση οργανώνεται μετά το επιτυχημένο στάδιο της ενημέρωσης των θεσμικών φορέων, Δήμων & Επιμελητηρίων, με σειρά εκδηλώσεων στις Πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Θέμα της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των αγροτικών συνεταιρισμών και των επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού τομέα για την σπουδαιότητα και τη χρησιμότητα της συμμετοχής τους στο νέο φορέα. Θα γίνει περιγραφή του χαρακτήρα και της μορφής του νέου φορέα, καθώς και της διαδικασίας σύστασης.
Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την:
Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 και Ώρα 17:00 στην
Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δελφών
Πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα
Καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι αγροτικοί συνεταιρισμοί και οι επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα που έχουν την έδρα τους στην Π.Ε. Φωκίδας.

                                                                                    Ο Αντιπεριφερειάρχης
                                          Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής

                                                                                       Γιώργος Κελαϊδίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου