Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΣΕΡΝΙΚΑΚΙ : ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΡΕΥΜΑ, ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!...


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ  ΣΚΗΝΙΚΟ  ΣΤΟ  ΣΕΡΝΙΚΑΚΙ  2 !!!

      Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το παλούκωμα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σερνικακίου και την μεγαλύτερη ακόμα επιτυχία που είχε το σαπωνοποιείο,  ως ιδέα της τροϊκανής κύριας του…. γνωστού κυρίου,  ο νεοϊδρυθείς Πολιτιστικός Σύλλογος Σερνικακίου,  με το κλεμμένο  οικόσημο  του Συλλόγου Γυναικών,  έπιασε πρώτος στασίδι,  πριν προλάβουν οι Αρχαιότητες (ξινάρια ζεμπίλια, σκούπες..)  και  οι… ορδές των τουριστών με τα τρίπατα λεωφορεία….

    
      
Τώρα,  στο  Δημοτικό  Σχολείο  Σερνικακίου  ψάχνουν υπό το φώς των κεριών να βρουν ποιος έκοψε το ρεύμα,  αφαιρώντας και το ρολόι της ΔΕΗ,  τώρα,  μετά από  τόσα  χρόνια που είναι κλειστό  το  Σχολείο,   αφήνοντας ορφανά και χωρίς ρεύμα τον μετεωρολογικό  σταθμό  και  τον  μοναδικό  σεισμογράφο  στην σεισμογενή  περιοχή  μας.
Υπάρχει  σοβαρό  ενδεχόμενο  να έκοψαν  το  ρεύμα προκειμένου  τις  εκλογές  του  Πολιτιστικού  Συλλόγου  να  τις  φάει  το…. μαύρο  σκοτάδι, ώστε,  τα εγγεγραμμένα  και  μη  μέλη του να χάσουν τον δρόμο προς την κάλπη  και να επαληθευθεί η …προφητεία  ότι .. ΄΄οι  εγγεγραμμένοι  της  Μ. Εβδομάδας΄΄  ποτέ… νικημένοι…    
      Και  μέσα στο γενικό μπάχαλο  πώς  να  λείψει ο μπαχαλάκιας,   που  ήθελε να πάρει την κάλπη για …ενθύμιο  ύστερα   από  υπόδειξη  της  σιδηράς  κυρίας  της  πλατείας…. Και με τον τοπικό χωροφύλακα  παρόντα περί άλλων να τυρβάζει.
      Πάντως, η  διαδικασία των εκλογών κρίθηκε νομότυπη,  με σφραγίδα  και βουλοκέρι από τους τοπικούς…. κατά  φαντασίαν νομικούς ,  φίλους,  κολλητούς  και συγγενείς  των  υποψήφιων. Τα αποτελέσματα,  αν και αναμενόμενα,  έφεραν  ταραχή  σε  νικητές και  ηττημένους.
       Οι νικητές,  ως συνήθως αγνοούνται,  φοβούμενοι  τη πλατεία και τον… εναπομείναντα  πλάτανο,
      Οι δε ηττημένοι , ετοιμάζουν προσφυγές στα διεθνή τσίπουρο- δικαστήρια ,  όπως αποφάσισαν την επομένη το πρωί των εκλογών κατά την ώρα του καφέ, καθ υπόδειξη της γνωστής κυρίας  και  με όρκο  έναντι του μνημείου των πεσόντων…
      Μοναδικός κερδισμένος  είναι  ο μπογιατζής  του  Σχολικού κτιρίου  που ομολογουμένως  πέτυχε το  ΄΄τέλειο  χρώμα ΄΄  και  οι προτάσεις  για  νέα  βαψίματα  πέφτουν  βροχή…..
       Με αγωνία αναμένονται τα νέα επεισόδια…..


                                                   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου