Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!...


Συγχωριανοί, συντοπίτες, συναγωνιστές και φίλοι του Στέφανου απευθύνουν πρόσκληση:

«Πέρασε σχεδόν ένας μήνας  από τον εμπρησμό στο σπίτι του Στέφανου Κόλλια στην Καλοσκοπή, που το κατέστρεψε ολοκληρωτικά για δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια. Σε αυτό το διάστημα ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει στην κατεύθυνση εντοπισμού των δραστών του εμπρησμού.
Οι αρμόδιες αρχές, Πυροσβεστική, αστυνομία, Δικαιοσύνη, που σε άλλες περιπτώσεις με υπερβάλλοντα ζήλο και ευαισθησία κινούν «γη και ουρανό», επιδεικνύουν για δεύτερη φορά χαρακτηριστική καθυστέρηση και αδράνεια δημιουργώντας αναπάντητα ερωτήματα και την αίσθηση ότι η υπόθεση κινδυνεύει να «κουκουλωθεί» ξανά.
Για όλους εμάς όμως, συγχωριανούς, συντοπίτες, συναγωνιστές και φίλους ανεξάρτητα από τη στάση και τις προθέσεις των αρχών, η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να μπει στο αρχείο. Οι εμπρηστές με τη φωτιά στο σπίτι του Στέφανου, έβαλαν φωτιά στην ίδια την… αξιοπρέπειά μας. Γιατί δεν μπορούμε να χωνέψουμε, πόσο μάλλον να ανεχτούμε, πως υπάρχουν κάποιοι που λειτουργώντας είτε μόνοι τους είτε για λογαριασμό  άλλων, χρησιμοποιώντας φασιστικές και μαφιόζικες μεθόδους, προσπαθούν να διαφεντέψουν τις ζωές των ανθρώπων, θεωρώντας τον τόπο τσιφλίκι τους.
Θεωρούμε προσωπική υπόθεση του καθένα και καθεμιάς από μας, όχι μόνο να σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό του Στέφανου αλλά και να δηλώσουμε εμφατικά ότι δεν θα ανεχθούμε καμιά καθυστέρηση και  καμιά συγκάλυψη που αποθρασύνουν φυσικούς  και ηθικούς αυτουργούς τέτοιων ενεργειών.
Καλούμε
σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, το Σάββατο 2 Μαΐου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην πλατεία της Καλοσκοπής
Ο Στέφανος δεν είναι και δεν θα είναι μόνος
Όχι άλλη ανοχή, όχι άλλη συγκάλυψη
σε αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να διαφεντεύουν
τη ζωή και τον τόπο μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου