Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΑΊΩΝΆ ΤΟΥ... (Χιονιάς & Πρόσκληση)


Κάνει “Ψύχρα”...

   Ψύχρα παντού. Ψύχρα στις υπηρεσίες, στην διαχειριστική νοοτροπία και στην παροχή υπηρεσιών προς τους Δημότες. Ψύχρα στις ιδέες, στον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και στον καθορισμό προτεραιοτήτων, με τον “ταγμένο” ιδεαλισμό να επιτρέπει μόνον την από μικροφώνου “επικοινωνία” με τις ανυποψίαστες “μάζες” των ψηφοφόρων. Απραξία, άγνοια και “ετσιθελισμός” (προς χάριν ποίου;), είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής Δημαρχεύουσας Αρχής. Με κυρίαρχη πρακτική το περίφημο “άρτον και θεάματα”, καθώς και την με οποιονδήποτε τρόπο “προστασία” ημετέρων, εντός και εκτός του Δήμου. Αποδεδειγμένα.

    Σύμφωνα με την επιδεικνυόμενη συμπεριφορά εκ μέρους του Δημάρχου, ο Δήμος Δελφών και το Δημοτικό Συμβούλιο (δηλαδή, η ελεγχόμενη από αυτόν πλειοψηφούσα Δημοτική Παράταξη), δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους, ούτε τα Τοπικά Συμβούλια, ούτε τις απόψεις των μειοψηφούντων Δημοτικών Συμβούλων, ούτε τις αντιδράσεις των Τοπικών Κοινωνιών, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό, ένα κλίμα δυσαρεσκείας και απογοητεύσεως στους κατοίκους αυτού του Δήμου. Ο δρόμος για την οπισθοπορεία, είναι ορθάνοικτος, είναι πλέον γεγονός. Διάγουμε και βιώνουμε, έναν νέο Μεσαίωνα. Οι Καταλανοί, ξανάρχονται...

   Η παρακάτω δημοσιευόμενη Πρόσκληση, έχει σταλεί από την εταιρεία ΜΕΝΤΩΡ  και στον Δήμαρχο του Δήμου Δελφών και τον προσκαλεί στην σημερινή παρουσίαση της τελικής Αρχιτεκτονικής Μελέτης του “Πολυθεματικού Πάρκου Δεσφίνας”.
Στο Ξενοδοχείο Hilton των Αθηνών, όπου και θα γίνει η παρουσίαση από τους αρχιτέκτονες-μελετητές, έχουν κληθεί και θα παραστούν, πέραν των Ξένων και Ελλήνων επενδυτών, οι πρέσβεις στην Ελλάδα, 17 Κρατών-Μελών της Ε.Ε., καθ’ όσον σε αυτά τα Κράτη, έχουν ήδη παραχωρηθεί εκτάσεις (εντός του Πάρκου των 600 στρεμμάτων), εντός των οποίων θα κατασκευασθούν μικροί οικισμοί, αντιπροσωπευτικής αρχιτεκτονικής και λειτουργίας των χωρών αυτών. (π.χ. ένα Ισπανικό εστιατόριο, με ανάλογο menu, ή ένα αντίστοιχο Ιταλικό).

Βεβαίως, υπάρχει το πρόβλημα : Τι θα ήταν δυνατόν να ειπεί στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, όταν προ ολίγων ημερών στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, αγνόησε παντελώς τις ενστάσεις της εταιρείας ΜΕΝΤΩΡ για την υπόθεση των καλωδίων υπερ-υψηλής τάσεως, των οποίων η υπόγεια διέλευση μέσ από την ιδιοκτησία της εταιρείας, ματαιώνει την επένδυση των 250 εκ. ευρώ;... Με ποιόν τρόπο θα υπερασπισθεί την με δικές του ενέργειες, ακύρωση δημιουργίας 250 (διακοσίων πενήντα) νέων μονίμων θέσεων εργασίας στην περιοχή της Δεσφίνας;...

Η λύση είναι μια : Έχει χιόνια. Και κάνει Ψύχρα...

***********************************

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…, ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ TO ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.


Ο ΜΚΟ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ,Ο ΟΜΙΛΟΣ MENTOR SA KAI H MENTOR TEAM ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GIAMAKOS ARCHITECTS ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00-20:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 1 ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ HILTON ATHENS (ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 46)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


  • ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ → ΤΗΛ: 6948798712
  • ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ → ΤΗΛ: 6948799609



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου