Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Σάββατο 14-1-2017)


Σάββατο 14-1-2017
Ώρα 18:00' 
Κλειστό Γυμναστήριο Ιτέας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από μια μικρή διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Α' ΕΣΚΑΣΕ ξεκινά πάλι με την ανδρική μας ομάδα να αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο 14/01/2017 στις 6 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ιτέας, τον Απόλλωνα Λιβαδειάς στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του 2ου Γύρου του Πρωταθλήματος (η 1η Αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών).
 
Η ομάδα μας έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 19 βαθμούς σε 11 αγώνες, έχει καταφέρει να φύγει με το ροζ φύλλο σε 8 αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ "μετράει" μόνο 3 ήττες εκ των οποίων όλες είναι εκτός έδρας. Με αυτόν τον τρόπο έχει αναρριχηθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Ερμή Σχηματαρίου να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς (11 νίκες) και την Παναγίτσα Χαλκίδας στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς (9 νίκες - 2 ήττες). Ο Απόλλωνας Λιβαδειάς με τον οποίο αγωνιζόμαστε το Σάββατο έχει 13 βαθμούς (2 νίκες - 9 ήττες), ενώ τον Οκτώβριο ηττήθηκε στη Λιβαδειά από την ομάδα μας με 6 πόντους διαφορά (75-81).
Ευελπιστούμε, λοιπόν, στην στήριξη των φιλάθλων μας, στην πρώτη μας αγωνιστική παρουσία για το 2017, στα πλαίσια του αθλητικού, & φίλαθλου πνεύματος με σκοπό μία ακόμα νίκη για την ομάδα μας... Σας περιμένουμε όλους και όλες τις φίλες να υποστηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των παιχτών μας και του τεχνικού team!
Όλοι το Σάββατο στο Γήπεδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου