Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ Ε.Κ.Φ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
Άμφισσα, 12 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση για την επικείμενη παρουσία των στελεχών της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης στην Άμφισσα.

Καμιά δουλειά δεν έχουν στην πόλη της Άμφισσας και στο νομό μας με τα δεκάδες μαρτυρικά χωριά, οι εγκληματίες, ναζιστές υπόδικοι της Χρυσής Αυγής.

Είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ
οι απόγονοι του Χίτλερ και των ταγμάτων ασφαλείας, αυτοί που «χθες» κυνηγούσαν και σκότωναν κάθε αγωνιστή και αντιστασιακό, κάθε άνθρωπο που πάλευε για την απελευθέρωση της πατρίδας του. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι πολιτικοί τους πρόγονοι, ναζιστές σφαγείς του Χίτλερ και του Μουσολίνι ματοκύλισαν και κάψαν ολόκληρα χωριά στη Φωκίδα και στην γύρω περιοχή.

Είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ
αυτοί είναι που «σήμερα» οργανώνουν και εκτελούν εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του εργατικού και λαϊκού κινήματος, ενώ την ίδια ώρα φτιάχνουν δουλεμπορικά γραφεία προσφέροντας τσάμπα εργατικά χέρια στην εργοδοσία, ζητούν συνεχώς από τη Βουλή να ψηφίσει νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια για τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους εκμεταλλευτές των εργαζομένων. Δίκαια ο λαός μας έχει χαρακτηρίσει τους Χρυσαυγίτες «μαντρόσκυλα του συστήματος» και «τσιράκια των αφεντικών».

Είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ
αυτοί που οργανώνουν πογκρόμ δολοφονικών επιθέσεων κατά βιοπαλαιστών και μικροεπαγγελματιών, κατά μεταναστών και Ελλήνων, όπως κατά των αιγύπτιων αλιεργατών ενώ δολοφόνησαν και τον Παύλο Φύσσα.

Είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ
οι απόγονοι των φασιστικών καθεστώτων, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας που σπέρνουν με κάθε ευκαιρία το δηλητήριο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, Είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες
.
ΚΑΝΕΝΑΣ
τίμιος εργάτης, βιοπαλαιστής, φτωχός αγρότης και επαγγελματίας δεν πρέπει να πατήσει το πόδι του στη συγκέντρωση που καλούν οι φασίστες στην πόλη μας
.
ΚΑΝΕΝΑΣ
να μην λερώσει τα αφτιά του, να μην γίνει ακροατήριο στις σάπιες ναζιστικές ιδέες.
Καλούμε τα εργατικά σωματεία και τους μαζικούς φορείς της πόλης να καταδικάσουν και να απομονώσουν τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

1 σχόλιο: