Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ... (απαίτησε;...)

Όπως το βλέπετε...

************************

Αναβολή της συνάντησης στην 5η ΥΠΕ

Ενημερώνουμε το αναγνωστικό σας κοινό ότι η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 συνάντηση στη Λάρισα του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, του Δημάρχου Δελφών και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξων του Δήμου Δελφών με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορα Αντωνίου για το θέμα του Αναισθησιολόγου του Γ.Ν. Άμφισσας και γενικότερα για την υπολειτουργία και την υποστελέχωση του νοσοκομείου δε θα πραγματοποιηθεί.

Την πρωτοβουλία μετάθεσης της συνάντησης ανέλαβε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ με την εξήγηση ότι αυτή αναβάλλεται λόγω των επικρατουσών δυσμενών καιρικών συνθηκών και ανέφερε ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δελφών Θαν. Παναγιωτόπουλος απαίτησε την πραγματοποίησή της το αργότερα μέχρι την προσεχή Δευτέρα.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥΓΓΑ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ!
    Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ:http://www.amfiklia.gr/2017/01/blog-post_92.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή