Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ...ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ! (όχι όμως όλους)

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ 
ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Για μια φορά ακόμα οι νεοναζί της  Χρυσής Αυγής   επιχειρούν να βγουν απ’ τις τρύπες τους  για να βρωμίσουν την κοινωνία με το μίσος τους, την μισαλλοδοξία τους, τον ρατσισμό τους, τη ναζιστική πολιτική τους .
  Είναι ανεπιθύμητοι  οι απόγονοι του Χίτλερ και των ταγμάτων ασφαλείας, που οι πολιτικοί τους πρόγονοι κυνηγούσαν και σκότωναν κάθε άνθρωπο που αγωνιζόταν και πάλευε για την απελευθέρωση της πατρίδας του, που ματοκύλισαν και έκαψαν ολόκληρα χωριά στη Φωκίδα, στην γύρω περιοχή και σε όλη την Ελλάδα (Αγ. Ευθυμία, Βουνιχώρα, Λιδωρίκι, Καρούτες, Προσήλιο, Παλαιόκαστρο, Μαλανδρίνο, Σκαλούλα , Βραϊλα, Στρούζα, Λεύκα , Δίστομο…).
 Είναι ανεπιθύμητοι  αυτοί που με τα τάγματα εφόδου, οργανώνουν πογκρόμ δολοφονικών επιθέσεων ενάντια σε ανθρώπους που μοχθούν για να ζήσουν, σε φτωχούς και καταπιεσμένους, Έλληνες και ξένους,  σε μετανάστες και πρόσφυγες, αυτοί που δολοφόνησαν και τον Παύλο Φύσσα.
 Να αντιταχθούμε με θάρρος ενάντια σε κάθε ρατσιστική – εθνικιστική εκδήλωση, στο φυλετικό μίσος, την ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία που σπέρνουν. Να μην τους ανεχόμαστε όπου και να τους συναντάμε, στη δουλειά, στο δρόμο, στο σχολείο. Να μην στρέφουμε το βλέμμα απέναντι στις αποτρόπαιες πράξεις τους, να μην σιωπούμε στα φοβικά κηρύγματα του μίσους τους με το πρόσχημα ότι δε μας αφορούν γιατί ”η σιωπή είναι συνενοχή”.
Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στην δίκη της Χρυσής Αυγής για την λειτουργία της «εγκληματικής οργάνωσης» και τον δολοφονικό ρόλο των ταγμάτων εφόδου στις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς, όπως η Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα,  έρχονται ως επιστέγασμα της γενικότερης ρατσιστικής, ξενοφοβικής επίθεσης, του κοινωνικού πολέμου απέναντι σε μετανάστες, πρόσφυγες, φτωχούς και καταπιεσμένους. Κομμάτι αποτελούν οι αντιπροσφυγικές κυβερνητικές επιλογές, της υπεράσπισης της Συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, της Ευρώπης φρούριο, των μαζικών επιστροφών και επαναπροωθήσεων των προσφύγων σε άθλια στρατόπεδα.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ευθύνη   για   την τακτική «ξεπλύματος» και «πολιτικής ενσωμάτωσης» της Χρυσής Αυγής που επιχειρεί για συστημικούς και μικροκομματικούς λόγους  και με την ανοχή που δείχνει σε αυτές τις συμμορίες αφήνει χώρο να μεγαλώσει επικίνδυνα ο φασισμός. Οι νεοναζί βουλευτές έγιναν συνομιλητές (και συνταξιδιώτες) της κυβέρνησης στο Καστελόριζο!
Οι φασίστες πίσω από τον ψεύτικο «φιλολαϊκό» τους λόγο, κρύβουν τον πραγματικό τους ρόλο.    Οι ίδιοι, που έχουν στραφεί ενάντια σε απεργούς, έχουν επιτεθεί σε χώρους αντίστασης και αγώνα και έχουν δολοφονήσει αγωνιστές, αντιφασίστες (Παύλο Φύσσα) και μετανάστες (Σαχζάτ Λουκμάν)   , επιχειρούν να «πλασαριστούν» σαν δήθεν αντισυστημικοί. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι το μακρύ χέρι του συστήματος,  που αναλαμβάνουν  τη «βρώμικη «δουλειά» κράτους – κεφαλαίου,  πάντα ενάντια στον λαό και στους εργάτες.
Μόνο με συλλογική οργάνωση και αγώνα θα ανατραπεί ο φασισμός,   ο κανιβαλισμός της εποχής μας και τα ληστρικά μέτρα που δεχόμαστε.  Η απάντηση στην συνεχιζόμενη χειροτέρευση της κοινωνικής μας κατάστασης δεν βρίσκεται στην φασιστική κανιβαλική αντίληψη «να φάω το διπλανό μου, τον πιο αδύναμο, για να επιζήσω εγώ».  Να βάλουμε απέναντι αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια μας και όχι το μετανάστη και τον πρόσφυγα,  που έφυγε από τη χώρα του για να γλιτώσει από το θάνατο, τα βασανιστήρια και την εξαθλίωση.
Αποτελεί στοιχειώδη δημοκρατική υποχρέωση κάθε δημοκρατικού πολίτη, να μην δίνει βήμα στους εχθρούς της δημοκρατίας, να μην δίνει βήμα σε αυτούς που θέλουν να καταργήσουν τη δημοκρατία, στους ναζί δολοφόνους της ΧΑ, στους υμνητές του Χίτλερ και του ναζισμού, «στη σπορά των ηττημένων του 1945», των  υμνητών των στρατοπέδων συγκέντρωσης, του Μεταξά, της Χούντας   .
Καλούμε όλο το λαό της Φωκίδας να απομονώσει του φασίστες και να τους καταστήσει ξεκάθαρο ότι είναι ανεπιθύμητοι.
Ο φασισμός «ανθεί» πάντα πάνω στα συντρίμμια μιας κοινωνίας αποδεκατισμένης από τη φτώχεια και την ανεργία. Φτώχεια και ανεργία που είναι άμεσο αποτέλεσμα των Μνημονίων και του σύγχρονου καπιταλισμού. Η ΧΑ έχει επανειλημμένα ταχθεί ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού, υποστηρίζοντας εντός και εκτός βουλής τα συμφέροντα των εφοπλιστών και δημιουργώντας άτυπα γραφεία εργασίας με μεροκάματα εξαθλίωσης των 18ευρώ, για να γεμίζουν οι τσέπες των εργοδοτών.
Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό είναι αυτομάτως και αγώνας ενάντια στη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία των Μνημονίων που επιβάλλουν στη ράχη του λαού η Κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που με τις πολιτικές τους ξέθαψαν τα αποβράσματα του παρελθόντος. Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό είναι και αγώνας υπέρ της δημοκρατίας.
Αν θέλουμε ψωμί και δουλειά πρέπει να καταργήσουμε τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις και να διεκδικήσουμε την έξοδο από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αν θέλουμε δαπάνες για την παιδεία, την υγεία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό πρέπει να διαγράψουμε το παράνομο και τοκογλυφικό δημόσιο χρέος.
Αν θέλουμε να σωθεί το σπίτι που μένουμε και να διαγραφούν τα χρέη των φτωχών, να προστατευθούν οι άνεργοι και να βρουν δουλειά οι νέοι, πρέπει να μειωθούν οι ώρες δουλειάς και τα χρόνια συνταξιοδότησης, να εθνικοποιηθούν χωρίς αποζημίωση, με εργατικό και λαϊκό έλεγχο, οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι τράπεζες και να τα δουλέψουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, με αυτοδιαχείριση.
Κι όλα αυτά μπορεί να τα διεκδικήσει και να τα επιβάλει μόνο ένα μαχητικό, μαζικό, λαϊκό κίνημα.
                 ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
         ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ.  
Ο φασισμός φυτρώνει στη δυστυχία, καλλιεργείται από την αμάθεια και      ποτίζεται με το νερό της ιστορικής λήθης.
ΛΑΕ  ΦΩΚΙΔΑΣ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ  ΦΩΚΙΔΑΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ  ( Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ )
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ  ( Περιφερειακή  Παράταξη )
ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΟΥΤΟΠΙΑ   ΔΟΜΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

20 σχόλια:

  1. ΝΤΥΣΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΣΟΥ......ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Ο.Μ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ ΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ;ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως οι συμαχιες αυτου του ειδους κατεστρεψαν την Ελλαδα...

      Διαγραφή
  3. Οξω ρε άπλυτοι προδότες του κόσμου και των λαών της Ευρώπης. Οξω. Εσείς είστε οι ανεπιθύμητοι. Εσείς είστε οι φασίστες που οποίος είναι δεξιός τον λέτε φασίστα με το έτσι θέλω. Οξω είστε σαν τον καρκίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταστρεψατε τη Φωκιδα ξεπουλωντας τη και βγαζετε και γλωσσα;αλλα μαλλον σας εμεινε η συνηθεια...εξω οι φασιστες απο τη Φωκιδα...αρκετα.

      Διαγραφή
    2. Σιγά, ρε καθαρέ, που ό,τι αριστερίζει το θεωρείς βρόμικο! Ανεπιθύμητοι οι αριστεροί κι επιθυμητοί οι χρυσαυγίτες, τα ορφανά του Χίτλερ;;;; Πιο "πατριώτης" δε γίνεται....

      Διαγραφή
  4. Το ακούσαμε και αυτό ο Φυσσας αγωνιστής για πολλά γέλια το κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχες μυαλό δεν θα ήσουν φασίστας. Μόνα τα κόμπλεξ σου βγάζεις βόλτα .

      Διαγραφή
    2. Αντιφασίστα τον λέει το Φύσσα το κείμενο, αλλά στην κατανόηση κειμένου χάνεις από την τύφλα σου, φασιστάκο!

      Διαγραφή
    3. Για δίαβασε προσεκτικα τι γραφει το κειμενο.
      Ουτε "τυφλος" υπηρξα ποτε στην ζωη μου ουτε ειχα προβλημα στην κατανοηση λεξεων ή κειμενων το αντιθετο μσλιστα.
      Πρεπει να καταλαβετε οτι δεν εχετε δικαιωμα να κανετε πολιτικη με την μαυρη περιοδο της Ελλαδας.
      Οσο για το φασιστακο διαβασε προσεκτικα το κειμενο σου και θα τον βρεις εκει μεσα κρυμμενο στις λεξεις.

      Διαγραφή
    4. Το κόμμα ανάμεσα στο αγωνιστές και το αντιφασίστες το βλέπεις;;;; Μελέτα πρώτα τι δουλειά κάνουν τα σημεία στίξης και μετά μίλα....

      Διαγραφή
  5. αληθεια ρε φιλε εσυ πως και που και γιατι αγωνιζεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτάξτε κάτι άλογα όντα που ζουν στη Φωκίδα ρε.... Εσείς οι αντιφασιστες είστε οι μεγαλύτεροι φασίστες του κόσμου. Για το θείο μου ρε γαμωτο, που είδε εσάς τους προοδευτικούς "αντιφασιστες" να καίνε το χωριό του εκεί στη Φωκίδα. Το σπίτι του!!!! Τη ζωή του!! Ζείτε στον ανύπαρκτο κόσμο σας και πιστεύετε σε ουτοπιες, μιλάτε σε άρθρα χωρίς επιχειρήματα σαν τα παιδάκια που τσακώνονται στο δημοτικό. Είστε ανωριμοι και επικίνδυνοι. Εμείς οι Έλληνες θέλουμε αυτά που θέλουμε. Εσείς γιατί έρχεστε να μας κάνετε φασίστες; που κολλάει ο φασισμός με το Χίτλερ; κάνα βιβλίο ιστορίας έχετε διαβάσει; Αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό γιατί τόσα ξέρετε τόσα λέτε με τα μεθυσμένα μυαλά σας. Εσείς είστε οι νέοι φασίστες. Αυτά που πιστεύετε είναι εναντίον των δημοκρατικων αξιών και εναντίον της κοινής βούλησης. Κανένας δεν θέλει λαθρομεταναστες που βιάζουν, κανένας δεν θέλει το ισλαμ που αιματοκυλισε τους προγόνους μας. Εσείς είστε οι φασίστες που μας τους επιβάλλεται και όποιον αντιστέκεται τον λέτε φασίστα, ναζιστή και ότι άλλο σας κατέβει... καίγεστε όμως γιατί πανευρωπαϊκά έχετε τελειώσει. Κρίμα για εσάς που ξεσηκωνεται ο κόσμος εναντίων εσάς και των ανθρώπων που σας καθοδηγούν χωρίς να το ξέρετε. Δεν θα χάσω άλλο χρόνο έτσι και αλλιώς δεν καταλαβαινετε ρε, έχετε μικρό μυαλό. Τώρα απαντήστε όπως απαντάτε πάντα. Είμαι φασίστας αγράμματος κλπ, ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από Ιστορία και γνώση λέξεων σκίζεις,"έλλογο" πλάσμα! Δεν έχεις ακούσει εσύ για δωσίλογους και συνεργάτες των Γερμανών, σαν κι αυτούς που έκαιγαν σπίτια, σκότωσαν και κατέστρεψαν αγωνιστές της Αντίστασης. Για το κάψιμο της Σεγδίτσας, της Αγίας Ευθυμίας, του Διστόμου π.χ. δεν ξέρεις, δεν έχεις ακούσει τίποτε. Η ιδεολογία του Χίτλερ, ο ναζισμός, δεν είναι φασιστική; Οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν σύμβολα ναζιστικά,έτσι; Και μιας και μιλάς για τελείωμά μας πανευρωπαϊκό, πήγαινε να διαβάσεις στην Ιστορία την περίοδο της Βαϊμάρης και μετά μίλα για το μέλλον της Ευρώπης και θα καταλάβεις πόσο επικίνδυνες καταστάσεις έρχονται, Έλληνα μικρόνοα! Και για την Τουρκοκρατία διάβασε κάτι από Ρήγα Φεραίο για να δεις ποιοι ακόμα εκτός απ' τον Τούρκο καταπίεζαν το λαό και τι είδους ήταν η Επανάσταση. Κι άσε την καραμέλα ότι για όλα φταίνε οι μετανάστες λες κι η εγκληματικότητα είναι ίδιον μόνο των μουσουλμάνων. Τρικυμία εν κρανίω έχεις από την επιλεκτική σου ιστορική "γνώση" και την κομματική σου ταυτότητα.

      Διαγραφή
  7. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΑΡΗ...ΚΑΤΑΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ανιστόρητε που αποκαλείς σύμβολα όπως ο μέανδρος ναζιστικά σκέφτεσαι τίποτα άλλο εκτός από τα δικαιώματα των μουσουλμάνων; Να μπουν οι Συριοι, άλλωστε πολιτισμένοι είναι. Το θέμα είναι ότι μπαίνουν όλοι οι βιαστές και οι πορτοφολαδες, α και η isis. Όλοι εκτός από Συριους. Έλα να κυκλοφορήσεις στην Αθήνα και αν αντέξεις 2 μέρες τότε γουστάρεις τη βρώμα, να πατάς κακακια, να σε ληστεύουν και να βιάζουν την κόρη σου. Αλλά ξέχασα είστε καλά στην επαρχία οπότε χαλαρά. Είσαι τόσο γελοιος/α που με λες χρυσαυγητη και φασιστακο. Είτε είστε ηλιθιοι είτε σας πληρώνουν. Δεν δικαίωσα κανένα Γερμανό ναζί. Ακόμα και ο μέσος άνθρωπος που δεν είναι στα άκρα, έχει φρίξει με όσα γίνονται στη χώρα. Είναι τόσο ακραίο να στείλουμε τους αμορφωτους βιαστες στη χώρα τους Ρε? ????? Είστε τόσο κτοι που θεωρείτε αυτό ακραίο και όχι το ότι μπαίνουν στα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον εσύ δεν το 'χεις με την Ιστορία και το μαίανδρο. Ποιος σου είπε ότι είναι αποκλειστικά αρχαιοελληνικός; Σπάσ' τον στα δυο και θα δεις μια ωραιότατα κρυμμένη σβάστιγκα! Τα χρωματάκια, κόκκινο μαύρο, εντελώς της ναζιστικής σημαίας! Τυχαίο; Δε νομίζω!... Και ξαφνικά σου προέκυψαν οι Σύριοι; Αφού όλους τους τσουβαλιάζετε ως λαθρομετανάστες και με επιχειρήματα του στιλ γιατί δεν έμειναν να πολεμήσουν όπως οι Σέρβοι.... Για τα άλλα περί βιασμών κλπ μήπως να ψάξεις και πόσοι Ελληναράδες βιάζουν παιδιά κι εγγόνια; Σου βίασαν πολλοί την κόρη σου; Πολύ παραμύθι μασάς! Σκέφτηκες ποτέ πόσους ποικιλότροπους βιασμούς ανθρώπων διαπράττει η "πολιτισμένη" Δύση; Τη φρίκη για όσα γίνονται στη χώρα και στον κόσμο δεν την προκαλούν θρησκείες κι εθνικότητες αλλά τα γεράκια του κεφαλαίου που σου κάνουν πλύση εγκεφάλου, άσχετε κι ανιστόρητε εθνικιστή, αυτοί που έφτιαξαν τον isis για να σε αποχαυνώσουν! Τα κακάκια που πατάς μπορεί να είναι και του Έλληνα άστεγου που τα κοράκια του κόμματος σου δημιούργησαν! Κτος είσαι και φαίνεσαι!

      Διαγραφή
  9. Πλύση εγκεφάλου έχουν κάνει σε εσάς που τους υποδεχεστε. Πήρα τα φθηνά εργατικά χέρια που ήθελαν και τώρα έμειναν τα παράσιτα. Ποτέ τα είπα εγώ αυτά ρε;;;;;;; Γιατί κάνετε 600 υποθέσεις εσείς οι αριστεροί;; Πέρα από όσα άκυρα άκυρα λες, εμείς δεν τους θέλουμε. Μας είναι ξένοι και δεν τους γουστάρουμε. Πρόβλημα; Χαλάνε την εικονα μας. Άρα παραδέχεσαι ότι βιάζουν και αυτοί εκτός από τους δυτικούς. Ας τους διώξουμε να έχουμε λιγότερους βιαστές. Σαν κλασικός αριστερός αυτοταπωνεσαι. Τον άστεγο ο φίλος σας ο Τσιπρας και οι αριστεροφασιστες δεν τον ταΐζουν. Τα λαθρο όχι μόνο τα ταΐζουν αλλά τους δίνουν και τα σπίτια που μας παίρνει η τράπεζα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, αν έχετε. Προσοχή μην το κάψετε. Θα μπορούσα να σου πω πολλά άλλα χάνω χρόνο δεν ακούτε κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο ξεπλυμένο εγκέφαλο απ' το δικό σου δεν έχω! Τα άκυρα δικά σου μιας κι είσαι βολεμένος από χρόνια με τους Αλβανούς, ξένοι κι αυτοί... Όσο για τους βιασμούς αυτοταπώνεσαι εσύ, γιατί δε σε νοιάζουν άμα είναι ελληνικοί! Αυτούς τους ανέχεσαι! Βρε, ουστ, που μπερδεύεις την ψυχασθένεια με τις θρησκείες και τις εθνικότητες! Κι αυτή η τύφλα σου που θεωρείς ότι ο Τσίπρας φταίει... Εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θυμάμαι ποιοι κυβερνούσαν απ' τη μεταπολίτευση και μετά και ποιος μας έχωσε στα μνημόνια ή μήπως αυτούς τους έχεις αθωώσει λόγω συμφερόντων ημετέρων; Κι ολίσθησες κι αποκαλύφτηκες, γιατί εκεί που τάχαμου προτιμούσες τους Σύριους, τους τσουβάλιασες, όπως στο ξαναείπα, σε λαθρομετανάστες όλους αυτούς που η αγαπημένη σου Ευρώπη ταΐζει μ' εκατομμύρια νομίζοντας ως έτσι θα ξεφορτωθεί τους ανθρώπους που ξεσπίτωσε. Είναι η ίδια η Ευρώπη σου που ξεσπιτώνει τους Έλληνες αλλά γι' αυτούς δε νοιάζεται η Ευρώπη σου κι όχι μόνο δεν ξεπλένει τις αμαρτίες της με "φιλανθρωπίες", αλλά φροντίζει να τους αυξάνει, αφού έχει τους πολιτικούς υποτακτικούς που σκύβουν στα τέσσερα ανέκαθεν, από καταβολής του ελληνικού κράτους, 1830 κι έπειτα! Χάνεις χρόνο κι εγώ ακόμη περισσότερο που σου απαντώ καθότι είσαι "τυφλός τα ώτα, τον τε νουν,τα τε όμματα"

      Διαγραφή
  10. "Αν αυτό το θεωρείτε φασισμό, τότε χίλιες φορές φασίστας πάρα να δω την Ευρώπη τσαντίρι και τους ανθρώπους της μειοψηφία."
    -Εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή