Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΤΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.


                  Ο Φοίβος και το ΑΤΜ

   Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, μέσω κάποιας κυρίας ονόματι Παναγιώτας Ζαχαροπούλου, απάντησε στην επιστολή του Σωματείου “Δελφικός Κύκλος” αναφορικά με το κλείσιμο του κατ/τος της Τραπέζης στους Δελφούς.
  Απευθυνόμενη (η κα Ζαχαροπούλου) προς ένα ανήσυχο Σωματείο μιας κάποιας μικρής ελληνικής κωμοπόλεως και όχι προς την κοινωνία ενός εκ των πλέον παγκοσμίως γνωστών αρχαιολογικών προορισμών, την ύπαρξη του οποίου γνωρίζουν πολιτισμένοι και απολίτιστοι ανά την υφήλιο, τους ενημερώνει (!...) ότι :
“...η ΕΤΕ έχει επεξεργαστεί και υλοποιεί σχέδιο εκσυγχρονισμού και αναμορφώσεως του δικτύου των Καταστημάτων της”.  Και προφανώς εντός του “εκσυγχρονισμού και της αναμορφώσεως”, ευρίσκεται και το κλείσιμο του κατ/τος στους Δελφούς.

   Ενημερώνει όμως τους “ανησυχούντες”, ότι αφήνει προς εξυπηρέτησή τους το ΑΤΜ στην πόλη και ότι σε συνδυασμό με τα POS των επιχειρήσεων στους Δελφούς, η πόλη, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, είναι “καλυμμένοι” τραπεζικά. Τέτοια μέριμνα...

   Και η “φιλοφρόνηση” της κας Ζαχαροπούλου προς τους αδίκως ανησυχούντες κατοίκους των Δελφών, συνεχίζεται με την πληθωρική (και δεσμευτική) τοποθέτησή της, ότι “...η Διοίκηση και το προσωπικό της ΕΤΕ, θα συνεχίσουν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των αναγκών .... των κατοίκων της περιοχής...”.   Τώρα Μάλιστα!...   Τώρα “μπήκαν τα πράγματα στην θέση τους”.

Πρόταση :
Να τοποθετηθεί το ΑΤΜ εμπρός από τον Ναό του Απόλλωνος στον αρχαιολογικό χώρο και μια υπάλληλος της ΕΦ.Α. Φωκίδος, με περιβολή Πυθίας, να διανέμει φυλλάδια (ξενόγλωσσα) στον περίβολο της Προναίας Αθηνάς, με τις οδηγίες της ΕΤΕ για τον εντοπισμό των POS εντός της πόλεως των Δελφών.

Αχ!, βρε Φοίβο...
Αχ!, βρε Δήμαρχε...

Η επιστολή - απάντηση της Ε.Τ.Ε., προς το Σωματείο "Δελφικός Κύκλος". 

****************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου