Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ 
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι ναζιστές - δολοφόνοι της χρυσής αυγής επέλεξαν την Φωκίδα και συγκεκριμένα την πόλη της Άμφισσας για να διοχετεύσουν το ναζιστικό ρατσιστικό τους δηλητήριο.

Επέλεξαν μια περιοχή που έχει βιώσει με εκτελέσεις, βασανιστήρια, ολοκαυτώματα χωριών και δολοφονίες, την θηριωδία των ναζί και των ντόπιων συνεργατών τους.

Παρ’ όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχουν διαπράξει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας (δολοφονίες Φύσσα-Λουκμαν) , αλλά και στην περιοχή μας (Ιτέα - Γαλαξίδι), τα μέλη του νέο-ναζιστικού μορφώματος, καλυμμένοι κάτω από κομματικό προσωπείο, έχουν το θράσος να ανακοινώνουν επίσκεψη με σκοπό να προσηλυτίσουν κόσμο, σε ένα τόπο που αντιστάθηκε ηρωικά στους δωσίλογους προγόνους τους. 

Καλούμε τον κόσμο της Άμφισσας και των γύρω περιοχών σε συγκέντρωση το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 5.30μ.μ. στην πλατεία Λαού στην Άμφισσα.

Δεν θα μείνουμε άπραγοι απέναντι στους εγκληματίες.
Δεν υπάρχει χώρος στην Άμφισσα για νέο-ναζί.
Δεν μένουμε σπίτια μας-Υψώνουμε ανάστημα μπροστά στον φασισμό
Όλοι στην συγκέντρωση
Ούτε στην Άμφισσα ούτε πουθενά.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Είστε τόσο πιωμενοι που βλέπετε παντού φασίστες. Έχετε κάνει την Ευρώπη από λευκή και όμορφη, μέση ανατολή. Έχετε φλωμοσει τον κόσμο στα ψέματα και τώρα το παίζετε σωτήρες. Έλα που οι πολίτες ολόκληρης την ηπείρου ξύπνησαν και θα σας δώσουμε τη σημασία που αξίζετε. Η αριστερά σας έχει πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή