Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

5η Υ.ΠΕ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών του Νομού Φωκίδας και έπειτα από τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου αναφορικά με προβλήματα του Νοσοκομείου της Άμφισσας καταθέτουμε τα εξής:

  • Από τις 23 Ιανουαρίου 2017 επιστρέφει στη θέση του στο Νοσοκομείο της Άμφισσας, ο Ιατρός Αναισθησιολόγος Τσαγκάρης Ηλίας Επιμελητής Α΄ από το Νοσοκομείο Λαμίας όπου ήταν μετακινημένος προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες του Αναισθησιολογικού, καθόσον προ ημερών επέστρεψε και ο τελευταίος Ιατρός Αναισθησιολόγος της Λαμίας από την αναρρωτική του άδεια.
  • Έπειτα από σχετική παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη, ολοκληρώνεται άμεσα η διαδικασία πρόσληψης ενός μόνιμου Ιατρού Παθολόγου που θα στελεχώσει την Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου της Άμφισσας προκειμένου να έχει συνεχή και αδιάκοπη εφημέρευση.
  • Παράλληλα προχωρούν οι κρίσεις υποψήφιων Παθολόγων και Μαιευτήρων για την κάλυψη 2 επιπλέον μόνιμων θέσεων (1 Παθολόγου και 1 Μαιευτήρα) ενώ από το 2015 έως σήμερα έχουν προσληφθεί 2 Ιατροί (Ορθοπεδικής και Μαιευτικής) ως Επικουρικοί Ιατροί και 4 άτομα Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας ως μόνιμο προσωπικό.

1 σχόλιο: