Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

"ΟΡΑΜΑ" : ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΟΣ


22/07/2020
Η τουριστική προβολή για το δήμο Δωρίδος ξεκινάει "οργανωμένα" και με "σχέδιο"


Οργανωμένα” ενεργεί άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή Καπεντζώνη δίνοντας 5.000 ευρώ για να διαφημιστεί ο δήμος μας με σποτ στις τηλεοράσεις της γραμμης ferry boat Άγιος Νικόλαος- Αίγιο. Με μια σημαντική λεπτομέρεια να παραλείπεται…. το ferry boat δεν έχει ξεκινήσει ακόμα δρομολόγια!


Όπως δήλωσε όμως και στο Δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος μπορεί να μην είναι και διαφήμιση, αλλά να είναι έμμεση επιχορήγηση.

Μια έμμεση επιχορήγηση σε μια πορθμειακή γραμμή χρήσιμη και απαραίτητη για την περιοχή αλλά και με εξασφαλισμένη κίνηση λόγω των φορτηγών με τα σκουπίδια του Αιγίου που θα πηγαίνουν στην Άμφισσα.

Μία έμμεση επιχορήγηση, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο δήμο δεν έχουν πληρωθεί τις υπερωρίες τους από τον Ιανουάριο και τους ζητάμε να βάλουν πλάτη γιατί έχουμε πρόβλημα με τα σκουπίδια.

Μία έμμεση επιχορήγηση όταν σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις του δημάρχου Καπεντζωνη έχουμε οφειλές σε εργολάβους και προμηθευτές οι οποίες καθυστερούν.

Μια έμμεση επιχορήγηση όταν ο ίδιος σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο δεσμευόταν οτι δεν θα επιδοτησουμε κανένα ιδιώτη και ας αναλάβουν το επιχειρηματικό ρίσκο μόνοι τους.


Μια έμμεση επιχορήγηση που δείχνει το πόσο στραβά αρμενίζουμε, όταν παίρνουμε τα χρήματα από τη μια τσέπη και τα βάζουμε στην άλλη και νομίζουμε ότι έχουμε τα διπλά!


Οι δημότες της Δωρίδα θέλουν η γραμμή Άγιος Νικόλαος - Αίγιο να λειτουργήσει αποδοτικά, θέλουν μια τουριστική προβολή που θα έχει αποτέλεσμα, θέλουν ένα δήμο που θα παίρνει τις αποφάσεις του με στρατηγική και θα ενεργεί με σχέδιο και οργανωμένα και δυστυχώς η Δημοτική Αρχή Καπεντζώνη προδίδει την εμπιστοσύνη τους καθημερινά.


ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ
ΘΑΝΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου