Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΡΝΙΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΟΣ

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕΡΝΙΚΑΚΙΟΥ
 ''ΣΕΡΝΙΚΑΚΙ ΠΡΩΤΑ'' 
ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΓΑ
Οι τοπικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Λύτρας & Μαρίνος Λύτρας  της κοινότητας Σερνικακίου συναντήθηκαν με τον βουλευτή Φωκίδας Ιωάννη Μπουγά, στις 29/6 στο γραφείο του τελευταίου, με σκοπό την ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους που διαμένουν στην  περιοχή της Κοινότητας Σερνικακίου και την κατάθεση ιδεών και προτάσεων για την επίλυσης τους. 
                                                                                         
    Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Κοινότητας Σερνικακίου, συνεχάρησαν τον βουλευτή για την ανάληψη των καθηκόντων του ως βουλευτή της Ν.Δ. του Ν. Φωκίδας και ανέπτυξαν  προβλήματα που χρονίζουν στην κοινότητα μας. Από την πλευρά του ο Βουλευτής  έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που  τέθηκαν αλλά και για  τις ευρύτερες ανάγκες της περιοχής  μας. Επίσης μας ευχήθηκε να συνεχίσουμε  την δραστηριότητα μας σαν κοινότητα με στόχο το κοινό καλό και την υλοποίηση των στόχων μας.  
Οι δύο πλευρές, υπό το κλίμα της εγκαρδιότητας και ειλικρίνειας, δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση των επαφών,  προς όφελος της κοινότητας μας και  των κατοίκων του χωριού μας.

2 σχόλια:

  1. Στείλε μια ερώτηση Μπούγα...και καθάρισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι δύο νέοι άνθρωποι, που δεν διαθέτουν ιδιαίτερα αξιώματα, έχουν καταπλήξει τους πάντες με τη δραστηριότητα που δείχνουν για θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή,αλλά επηρεάζουν και τη Κοινότητα στην οποία είναι εκλεγμένοι.
    Βέβαια, καλά κάνουν και απευθύνονται στους τοπικούς παράγοντες για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ότι για άλλη μια φορά δεν θα γίνει τίποτα.
    Περισσότερα θα επιτύχουν απευθυνόμενοι στα αρμόδια Υπουργεία έχοντας στα χέρια τους τα αιτήματά τους και τις λύσεις που άμεσα δίνουν για χρονίζοντα προβλήματα.
    Αυτά, ας τα δουν και άλλοι αιρετοί, πολλοί των οποίων έχουν γίνει αυλοκόλακες σε ημέτερους και αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή