Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Π.Ο.Α.Κ. ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ



Η "μυστική" συνάντηση

  Επραγματοποιήθη εχθές ημέρα Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:00’ στο “Κυριακοπούλειο” της Ιτέας, η Τακτική Συνεδρίαση του Σ.Π.Ο.Α.Κ. (Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού) με διακριτικό τίτλο “Ο Αρίων”, με 4 (τέσσερα) θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη.
  Με πρόσκλησή του από τις 16-7-2020 ο πρόεδρός του Σταμάτης Χαλβατζής (δ.σ. Δήμου Θηβαίων), είχε συγκαλέσει όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και 2 (δύο) εκπρόσωποι του Δήμου Δελφών :
- Τσατσαρώνης Γεώργιος αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας
- Γρίβας Ευθύμιος αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γαλαξειδίου.

Στην συνεδρίαση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό και ο Δήμαρχός μας Παναγιώτης Ταγκαλής.

  Δεν είναι της παρούσης και σε αυτό το άρθρο να αναφέρουμε την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της υπάρξεως του Σ.Π.Ο.Α.Κ.  
Είναι όμως ανάγκη να επισημάνουμε ότι, η επιβίωσή μας και η ανάπτυξή μας ως περιοχή και ως Δήμος, είναι συνυφασμένες με την επιβίωση και την ορθολογική ανάπτυξη της θαλάσσης μας, του Κορινθιακού Κόλπου. Για αυτό και οι δράσεις του Συνδέσμου, θα πρέπει να συν-αποφασίζονται και να στηρίζονται και από εμάς.
Και αυτό είναι μονόδρομος. Και βεβαίως, όχι αφορμή για δημόσιες σχέσεις.

Μετά το πέρας της συνεδριάσεως, η ομήγυρης “εστάθμευσε” σε κατάστημα της παραλιακής λεωφόρου, για τα καθιερωμένα αλκοολούχα (μετ’ εδεσμάτων) ...αφεψήματα.

  Ελπίζουμε, αυτή η προσπάθεια των παρακτίων Δήμων του Κορινθιακού, να έχει τα αναμενόμενα από όλους μας αποτελέσματα, τόσον για την προστασία του Κόλπου και των πέριξ αυτού οικοσυστημάτων, όσον βεβαίως και για την ανάπτυξη των πόλεων και των τοπικών κοινωνιών.


Σημείωση : Το γιατί ο Δήμος Δελφών εκράτησε “μυστική” αυτή την συνεδρίαση του Σ.Π.Ο.Α.Κ. στην Ιτέα, δεν το γνωρίζουμε. Ενδεχομένως το γραφείον του Δημάρχου, να μην “ευκαιρούσε” να συντάξει ένα Δελτίον Τύπου. Είχε “άλλα” πράγματα να κάνει...

***************************************
Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως


3 σχόλια:

  1. Θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε τα 4 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης ;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τέλος του άρθρου μας, προσθέσαμε τα 4 θέματα της ημερησίας διατάξεως, όπως περιγράφονται στην Πρόσκληση.

      Διαγραφή
  2. Ελπίζουμε σύντομα σε κάποιο άρθρο σας να αναφερθείτε στην σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της υπάρξεως του Σ.Π.Ο.Α.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή