Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ-ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Υγιαίνουμε
   Παρουσία γνωστών, συγγενών και φίλων, επραγματοποιήθησαν προ ολίγων ημερών στην Ιτέα, τα εγκαίνια ενός νέου Φυσιοθεραπευτηρίου, μέσω του οποίου η νεαρά επιχειρηματίας-ιδιοκτήτρια, θα επιχειρήσει να καλύψει το όντως διαπιστωμένο κενό της παροχής φυσιοθεραπευτικών υπηρεσιών στην πόλη μας. Με την συμπαράσταση των οικείων και των φίλων της λοιπόν, η Νικολέτα Κρούπα, εγκαινίασε το νέο γραφείο της επί της διασταυρώσεως των οδών Ηρώων και Καραϊσκάκη, με τον ιερέα λειτουργό της εκκλησίας της Μεταμορφώσεως αρχιμανδρίτη Νεκτάριο,
να δίδει την εναρκτήρια ευχή και όλους τους παρισταμένους να εύχονται επίσης στην συνέχεια, σε αυτήν την δροσερή παρουσία, να ευδοκιμήσει εδώ, στην δημιουργηθείσα προ ολίγων ετών "Γειτονιά της υγείας".  Διότι ως γνωστόν, στο τμήμα της οδού Καραϊσκάκη από την Ηρώων έως και την Μεταμορφώσεως (δηλ. ένα οικοδομικό τετράγωνο), στεγάζονται γραφεία ιατρών και εργαστήρια.  Μόνον η ειδικότητα του μαιευτήρος απουσιάζει, για να μετατραπεί η "Γειτονιά" σε εξωτερικά ιατρεία ...Πολυκλινικής!

  Για την γαστρονομική ...αναψυχή των παρόντων, είχαν φροντίσει με τα (πάντα) υπέροχα μικροεδέσματά τους και τα μοναδικά γλυκίσματά τους, η Μαρία Φρεντζαλά και η Βάσω Πατάκα. 

Να σημειώσουμε ότι εκεί παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών, αργότερα δε κατέφθασε και ο Βουλευτής του Νομού μας.
  
Φωτογραφίες από την τελετή των εγκαινίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου