Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Σ. ΤΟΥ "Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ" - Ανακοίνωση



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Στις 19/7/2020, στο Κυριακο-πούλειο Μέγαρο Ιτέας, έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση του Α.Σ.Αστέρα Ιτέας. Ελλείψει προέδρου, το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας, Αγησίλαος Πασαλιμανιώτης και αφού ζήτησε συγγνώμη από τους φιλά-θλους μας, για την αδυναμία του Δ.Σ. να ολοκληρώσει το αντρικό τμήμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έκανε τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς.

Τέλος όρισε εκλογές για την Κυριακής 26/7/2020 και ώρα 10.30, στον ίδιο χώρο, όπως προβλέπει το καταστατικό του Συλλόγου.  ΤΟ απερχόμενο Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους φίλους για την παρουσία τους στη Γενική Συνέλευση, αλλά και για την βοήθειά που παρείχαν όλη τη χρονιά στην ομάδα μας. Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ.Φάνη Αγγέλου, νέο Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Φωκίδας, για την θετική ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.
Στην ίδια Γενική Συνέλευση είχαν κληθεί με πρόσκληση όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, όπως και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, προκειμένου να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως σύλλογοι από την ακαταλληλότητα των εγκαταστάσεων.  Δυστυχώς δεν παρουσιάστηκε κανένας.  Φαίνεται ότι δεν  αντιλαμβανόμαστε με τον ίδιο τρόπο τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις που γυμνάζονται τα παιδιά μας.   Εμείς πάντως τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.
Τέλος, στη Γ.Σ. είχαν κληθεί, με προσωπική μάλιστα πρόσκληση, όλοι οι θεσμικοί παράγοντες του τόπου μας.  Βουλευτής (Μπούγας Ιωάννης), Περιφερειάρχης (Σπανός Φάνης), Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας (Δελμούζος Γεώργιος), ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.  Ο Δήμαρχός (Ταγκαλής Παναγιώτης) μας είπε ότι θα κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρευρεθεί, άλλως θα παρευρισκόταν κάποιος από τον Δήμο, πράγμα το οποίο δεν συνέβη. Όλοι οι υπόλοιποι, Αντιδήμαρχος Ιτέας (Τσατσαρώνης Γεώργιος), Πρόεδρος Τ.Σ. Ιτέας (Λύτρας Ιωάννης), Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γαλαξιδίου – υπεύθυνος πολιτισμού και αθλητισμού Δήμου Δελφών (Γρίβας  Ευθύμιος), χωρίς καμία ενημέρωση, απουσίαζαν από τη Γ.Σ.  Προφανώς θεώρησαν ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση έναντι του Α.Σ.Αστέρα Ιτέας.
Ελπίζουμε το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής, να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης.
 
Υποσημείωση: Μετά από απόφαση της Γ.Σ. της 19/7/2020, η εκλογή  θα ξεκινήσει ώρα 10.30 και θα λήξει στις 11.30.  Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη αλλά και οι φίλοι της ομάδας μας,  ακόμα και αν δεν είναι οικονομικά ενήμεροι.  Τα ψηφοδέλτια με τους υποψήφιους, θα βρίσκονται στο χώρο της εκλογής.

3 σχόλια:

  1. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ..Ή ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ !!
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΓΕ..ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ??? ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ??
    ΠΑΙΔΙΑ ..ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας δεν πηγε; Μπράβο μίσος. Αν είχαμε εκλογές θα είναι πήγαιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΠΟΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή