Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Ενότητα Ιτέας και η Επιτροπή των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων, ευχαριστεί, αφενός τον Δήμαρχο Δήμου Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλο για την αμέριστη στήριξη του στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητάς μας, αφετέρου όλους τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων μας,
του Γυμνασίου και Λυκείου για την συμμετοχή τους καθώς και τους εθελοντές και τους Συλλόγους της περιοχής που συνέβαλαν με πολύ αγάπη, μεράκι και κέφι στο Καρναβάλι στο Λιμάνι της Ιτέας, αλλά και όλες τις εκδηλώσεις της Ενότητας.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους μαθητές που ήταν η ψυχή του καρναβαλιού και αποτέλεσαν σπουδαία παράμετρο για την επιτυχία του. Το ενδυνάμωσαν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη, το πλούτισαν και έγιναν οι πρωταγωνιστές του.
Ευχόμαστε όλη αυτή η ιδέα να συνεχιστεί και να ενισχυθεί από περισσότερες συμμετοχές και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους για καλύτερη και μεγαλύτερη διοργάνωση , κινητοποιώντας μεγάλο μέρος των κατοίκων και τονώνοντας ιδιαίτερα την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής μας.

                                                 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου