Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ


   ''...Όταν τα 16άρικα, 17άρικα και 18άρικα παιδιά, παίρνουν είδηση το μήνυμα της εποχής και τον πόνο του διπλανού, όταν τα προβλήματα της πλαϊνής πόρτας ακουμπάνε τις καρδιές και τις τσέπες τους, όταν αυτή η ηλικία σπαταλάει την ενέργειά της, την ιδέα της και τον χρόνο της και τα κάνει τρόπο βοήθειας εκεί που πρέπει,  έ, τότε είμαστε σε καλό δρόμο.  Τότε μπορούμε να είμαστε ήσυχοι και περήφανοι για αυτούς που έρχονται από πίσω.  
Και προς το παρόν, αρκεί να τους ακούσουμε και να τους ακολουθήσουμε...''


          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η 15μελής Μαθητική Κοινότητα του Γενικού Λυκείου Ιτέας σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Ιτέας,
σας προσκαλεί στην συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης στις 28 Μαρτίου 2015 και 19:30 στο Κυριακοπούλειο-Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας. Η είσοδος θα είναι 3€ και τα έσοδα θα διανεμηθούν στα Ιτιωτόπουλα που παλεύουν με την νόσο του Καρκίνου. Επιπλέον θα υπάρχει και διαμορφωμένος χώρος όπου καθένας θα μπορεί να προσφέρει οτιδήποτε υλικό αγαθό (τρόφιμα) θέλει, τα οποία θα διανεμηθούν στους ανήμπορους συμπολίτες μας.
Η Νεολαία είναι ΕΔΩ! Το κάλεσμα των ημερών ήταν σαφές, αλληλεγγύη και εθελοντισμός. Εμείς ανταποκριθήκαμε σε αυτό το κάλεσμα, το οποίο θα στηρίξουμε με κάθε μέσο και όσο περνά από το χέρι μας. Σήμερα που καταρρίπτονται τα στερεότυπα, υπάρχει κάτι που φωνάζει δυνατά «Αλλαγή». Η Νεολαία λοιπόν την στηρίζει αυτήν την αλλαγή. Μια αλλαγή που χρειάζεται θυσίες και που μπορεί να οδηγήσει στην επόμενη μέρα. Αυτές τις θυσίες πρέπει όλοι μας από όπου και αν βρισκόμαστε να προσπαθούμε να φαίνονται ελαφρά και ήπια στην κοινωνία μας. Το χρωστάμε στην ιστορία μας και στον πολιτισμό μας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα αποδείξει για άλλη μία φορά πως η Νεολαία και η Ιτέα έχουν μέλλον. Ένα μέλλον ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και ΑΓΑΠΗΣ!


          Ο Πρόεδρος                                      Η Γραμματέας
    Σμαράγδης Παντελής                    Δημητροπούλου Σωτηρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου