Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Cine Itea : ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΚΡΙΜ (Θεατρική Παράσταση)ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/2/2015 
στις 6μμ στην Ιτέα
Μετά από δύο χρόνια επιτυχίας στην Αθήνα τώρα και στην Ιτέα
«Αίσωπος + Αδερφοί Γκριμ = παιχνίδι»
Από τη θεατρική ομάδα «ΤΟΠΙ»
Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους
Μετά την επιτυχημένη προβολή - εκδήλωση με τον Γιώργο Αυγερόπουλο που θα τη συζητάμε για καιρό ακόμη, αυτή η βδομάδα είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους.
Η θεατρική παράσταση «Αίσωπος + Αδερφοί Γκριμ = παιχνίδι» που, μετά την επιτυχία που είχε, παίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα στο θέατρο «Studio Μαυρομιχάλη», έρχεται και στην Ιτέα.
ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δημ. Πλειώνης
ΠΑΙΖΟΥΝ: Χριστίνα Δενδρινού
Μαρία Μπρανίδου
Κων/νος Δανίκας
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Τα παιδιά
Τι κοινό έχει ο μεγαλύτερος έλληνας μυθοποιός με τους διασημότερους ευρωπαίους παραμυθάδες;
Συνδυάζοντας σε μια πρωτότυπη, διασκεδαστική παράσταση, μύθους του Αισώπου και παραμύθια των αδερφών Γκριμ, τρεις νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί ζωντανεύουν με κέφι ιστορίες, προσκαλούν τα παιδιά να εμπλακούν στη δράση και να ακονίσουν τη φαντασία τους, να συμμετάσχουν σε αυτά που βλέπουν και να πουν τη γνώμη τους.
Ο παραμυθένιος κόσμος του Αισώπου και των αδερφών Γκριμ γίνεται το όχημα για να γνωρίσουν τα παιδιά έννοιες όπως η απληστία, ο εγωισμός, η εξαπάτηση αλλά και έννοιες όπως η αγάπη, η γενναιοδωρία, η πίστη στον εαυτό τους.
Σ’ αυτή τη γεμάτη ήχους, μουσική και κίνηση παράσταση, τα παιδιά δεν είναι μόνο θεατές αφού μέσα από διαδραστικά παιχνίδια συμμετέχουν, ευαισθητοποιούνται, εκφράζονται, προτείνουν, δημιουργούν.
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου