Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Π.Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ : ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΚΡΙΣΕΩΝ                                 Άμφισσα 27/02/2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                    
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΘΕΜΑ:    «Συνεδρίαση Επιτροπής παρακολούθησης και συντονισμού θεμάτων τουρισμού και υποβοήθησης για τη διαχείριση κρίσεων ΠΕ Φωκίδας»


Στις 26 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, συνεδρίασε η Επιτροπή παρακολούθησης και συντονισμού θεμάτων τουρισμού και υποβοήθησης για τη διαχείριση κρίσεων της ΠΕ Φωκίδας που ορίσθηκε με την απόφαση υπ. αριθμ. Φ.ΣΤ./135366/1261/2-12-2015 του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννη.
Στη συνεδρίαση μετείχε ως συντονιστής ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φωκίδας κ. Κων/νος Μίχος, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι των Δήμων Δελφών και Δωρίδος κ.κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου και Κων/νος Αντωνόπουλος καθώς και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φωκίδας.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον τουρισμό της ΠΕ Φωκίδας, σε συνέχεια της υπ. αριθμ. 23/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που αφορούσε την έγκριση του Προγράμματος τουριστικής προβολής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έτους 2015 αλλά και τη συνεργασία των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της ΠΕ Φωκίδας για τον καθορισμό του τρόπου δράσεων σε τουριστικές εκδηλώσεις (εκθέσεις τουριστικής προβολής κ.λπ.) και άλλα ειδικότερα θέματα του παραπάνω προγράμματος (τουριστικά προϊόντα και προορισμοί των δήμων, προτάσεις για το λογότυπο της Περιφέρειας κ.λπ.).

    Ο Αντιπεριφερειάρχης
    ΠΕ Φωκίδας

    Κων/νος Ν. Μίχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου