Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ : ΠΟΙΩΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.


ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ

Νεοεκλεγείς  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αρνήθηκε μόνο  να παραλάβει το βουλευτικό αυτοκίνητο αλλά και τον αστυνομικό φρουρό!

Πρόκειται  για τον βουλευτή  της ορεινής Φωκίδας, γιατρό χειρουργό Ηλία Κωστοπαναγιώτου,  ο οποίος  είπε όχι   στο βουλευτικό αυτοκίνητο  αλλά  και στον  «υπηρέτη» αστυνομικό.
Εξάλλου ο γιατρός, όπως  λένε παλιοί συνάδελφοί του στο νοσοκομείο «Γ Γεννηματάς» όπου υπηρέτησε 30χρόνια, δεν  έχει να φοβηθεί και κανέναν για να έχει φρουρό .
 Κι αυτό γιατί ο ιεραπόστολος της ιατρικής , έτσι τον αποκαλούσε το νοσηλευτικό προσωπικό στο «Γ Γεννηματάς»,  έχει στο βιογραφικό του  πάνω από 30.000 χειρουργεία, καθώς υπήρξε ο χειρουργός των  απόρων, των τσιγγάνων, των  φτωχών, των ποντίων από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και πολλών άλλων.
Το όνομα του δεν είδε το φώς της δημοσιότητας γι αυτό και το αναφέρουμε. Ίσως είναι  ο μόνος, χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε αν υπάρχει κι άλλος,  που αρνήθηκε αυτοκίνητο και αστυνομικό φρουρό, πιστός στις ιδέες του και στη στάση ζωής του.
Νίκος  Γαραντζιώτης
Δημοσιογράφος-μέλος ΕΣΗΕΑ

 (πηγή : e-hani.blogspot.gr)

2 σχόλια:

  1. Υπαρχουν και εντιμοι ακομη και ανθρωποι που σεβονται τον εαυτο τους πρωτα και πανω απο ολα !!! Το "πρεστις" δεν το αποχτας με πανακρυβα αυτοκινητα και οταν μαλιστα αυτα ειναι τζαμπα , ουτε με Αστυνομικο συνοδεια να σου ανοιγει την πορτα κ.λ.π. Το "πρεστις" και τον σεβασμο τα αποχτας οταν πρωτα σεβεσαι τον εαυτο σου και μετα τον διπλα σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή