Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ...


Ούτε ανάσα 
στην παράγκα...

  Όπως είχαμε αναφέρει προ διημέρου, όντως η μετάβαση των εμπλεκομένων στην δίκη για την υπόθεση ''Τουμπανάρια'', εξελίχθη σε μονοήμερη εκδρομή.  Παράγοντες της δίκης, ένθεν κακείθεν του κατηγορητηρίου,
παρευρέθησαν από το πρωϊ στο Εφετείο Λαμίας, με απόντες μόνον τους συνηγόρους και μετά την αναγγελία των εκδικαζομένων υποθέσεων από το Δικαστήριο, εδώθησαν οι νέες ημερομηνίες για την εκδίκασή των.
  Η ''δική'' μας υπόθεση, ορίσθηκε να εκδικασθεί στις 19 Μαρτίου 2015, εάν και εφ' όσον, όλα τα πολιτικά δεδομένα, παραμείνουν ώς έχουν.  Δηλαδή δεν προκύψουν εκλογές εκείνη την εποχή, λόγω της εκλογής του ΠτΔ.

  Εν τω μεταξύ όμως,  προέκυψε η είδηση σήμερα το πρωΐ από την ιστοσελίδα www.zougla.gr και η οποία αναπαρήχθη από τοπικά blogs, σύμφωνα με την οποία, μια πλειάδα αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Δελφών, παραπέμπονται να δικαστούν για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στον αυθαίρετο καταυλισμό των Ρομά στο Βιομηχανικό Πάρκο της Αμφίσσης.  Και ότι αυτό θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου 2015 στην Άμφισσα.
Ανάμεσα στους παραπεμπόμενους, είναι και ο τέως Δήμαρχος Νικ. Φουσέκης, του οποίου η ειμαρμένη, του επεφύλασσε, να περιφέρεται από ''Δικαστηρίου εις Δικαστήριον'', στα ύστερα της Αυτοδιοικητικής του σταδιοδρομίας.

Μια σοφή λαϊκή παροιμίας, λέει : ''Μεγάλη μπουκιά να φάς, Μεγάλο λόγο να μην πείς''.  
Και ετούτο το γράφουμε γιατί :  
Όταν κατά την διάρκεια μιας  συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, με την πιθανότητα της εκπτώσεως του Δημάρχου από το αξίωμά του να είναι πλέον απτή βεβαιότητα, λόγω της εμπλοκής του στη υπόθεση ''Τουμπανάρια'', αντιδρώντας ο τότε ακόμη Δήμαρχος Νικ. Φουσέκης στην παραίνεση του Δημοτικού Συμβούλου Παν. Μέγκου, να παραιτηθεί, αντέδρασε ειρωνικά λέγοντας : 
 ''Θα με έχετε για πολλά χρόνια επάνω από το κεφάλι σας κύριε Μέγκο!...''.  
Μετά από έναν μήνα όμως, παρητήθη.
Συστήνουμε υπομονή.  Αναμένεται μεγάλη ακολουθία γεγονότων...

2 σχόλια:

  1. Ελπιζω οτι το "ΑΝΗΠΑΡΗΧΘΗ" αντι του ΣΩΣΤΟΥ..ΑΝΑΠΑΡΗΧΘΗ οφειλεται στον..."ΔΑΙΜΟΝΑ " του...ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ και μονον !!!!

    Αρμαγεδδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστόν (το λάθος μας)! Μας διέφυγε, το διορθώσαμε, ευχαριστούμε!

      Διαγραφή