Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΗΣ : Η ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ''ΠΑΝΙ'' !...



Μια μοναδική ταινία!

   Την Κυριακή 9/11/2014 στις 9:00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο,η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας θα προβάλει την ταινία Dallas Buyers Club, όπου οι 2 πρωταγωνιστές της  Μάθιου Μακόναχι και Τζάρεντ Λέτο πήραν αντίστοιχα τα όσκαρ Α' και Β' ανδρικού ρόλου στην φετινή τελετή απονομής.


Περίληψη
Με διθυραμβικές κριτικές το «Dallas Buyers Club» είναι μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Πρόκειται για μια άκρως επιτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά της αληθινής ιστορίας ενός ανθρώπου που χρειάστηκε να βουλιάξει σε όλα αυτά τα οποία αφόριζε, για να βρει τελικά τον εαυτό του. Ο Μάθιου ΜακΚόναχι θα μπορούσε να κλέψει την παράσταση αν στο πλάι του δεν πρωταγωνιστούσε ο εξίσου καθηλωτικός Τζάρεντ Λέτο.

Υπόθεση
Γέννημα θρέμμα Τεξανός, ο Ρον Γούντρουφ είναι ηλεκτρολόγος και καουμπόι σε ροντέο που διάγει έκλυτο βίο χωρίς καμία έννοια για την επόμενη μέρα. Το 1985, ο Ron χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του ξαφνικά, όταν οι γιατροί κάνουν διάγνωση ότι πάσχει από τον ιό H.I.V. και του δίνουν μόνο 30 μέρες ζωής. Ομως, δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί αυτή τη θανατική ποινή. Μετά από υπερεντατική έρευνα ανακαλύπτει ότι υπάρχει έλλειψη πιστοποιημένων φαρμάκων και θεραπειών στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε περνάει τα σύνορα και φτάνει Μεξικό. Αν και ομοφοβικός, συνασπίζεται με έναν αναπάντεχο σύμμαχο, έναν επίσης οροθετικό τρανσέξουαλ που μοιράζονται το ίδιο πάθος για ζωή. Οι δυο τους ιδρύουν ένα κλαμπ, όπου οι οροθετικοί έχουν πρόσβαση σε φάρμακα με μηνιαία συνδρομή. Η παρέα μεγαλώνει και ο Ρον μάχεται όχι μόνο για την επιβίωση αλλά και για θέματα αποδοχής. Στα χρόνια που ακολούθησαν τη διάγνωση του ο Ron θα ζήσει πιο έντονα από ποτέ...
Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Ζαν Μαρκ Βαλέ
Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζάρεντ Λέτο, Στιβ Ζαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου