Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΙΤΕΑ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ



Συζητώντας και Προτείνοντας

    Όπως προ 10 ημερών περίπου είχε ανακοινωθεί, η θεματική Αντιδήμαρχος για την Τουριστική προβολή του Δήμου Δελφών κυρία Μαίρη Ανδρεοπούλου, έχει ήδη αρχίσει επαφές με τους κατά τόπους Φορείς, με Υπηρεσιακούς Παράγοντες, με Επιχειρηματίες και με Συλλόγους και φυσικά πρόσωπα, ανταλλάσοντας απόψεις για το θέμα του τουρισμού κατά Δημοτική Ενότητα. 

   Έτσι λοιπόν, είναι προγραμματισμένη και μια συνάντηση στην Ιτέα, όπου η ίδια μαζί με τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε..
θα συζητήσουν τα επί μέρους τοπικά προβλήματα και τις προτάσεις όλων των εμπλεκομένων και ενδιαφερομένων, προκειμένου να υιοθετηθεί μια νέα τουριστική πολιτική για την πόλη μας, ενταγμένη βεβαίως μέσα στον γενικό τουριστικό σχεδιασμό του Δήμου Δελφών.  Όπως ακριβώς δηλαδή, είχε γίνει και κατά το παρελθόν!...

   Αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 στο ''Κυριακοπούλειο'' στις 7:00' μ.μ. και θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.  
Για τον απλούστατο λόγο, του ότι θα πρέπει να έχουμε άποψη και να την διατυπώσουμε για τον τουριστικό προσανατολισμό της πόλεώς μας.  Οι εποχές κατά τις οποίες το δόγμα ''Η Ιτέα είναι από την φύση της Μεταλλευτική'', πρέπει να καταδικαστούν και να περάσουν ανεπιστρεπτί!  Μόνον η ανωτέρα δύναμη αποφασίζει για τον ιστορικό και φυσικό προορισμό μιας περιοχής και όχι ένας έμμισθος αυτοανακηρυχθείς ...ημίθεος!  Παράδειγμα η Μήλος.
   Στο ''Κυριακοπούλειο'' λοιπόν, την Τετάρτη το βραδάκι.


1 σχόλιο: