Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

"ONIRAMA" και "ΣΤΟΙΧΕΙ'Ο", ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Πρωθύστερον

    Όπως θα άρμοζε σε μια κοινωνία, η οποία προγραμματίζει πολύ πριν από τις ημερομηνίες τελέσεώς τους, τις ανάγκες και τις δράσεις της, σύμφωνα με το ημερολόγιό της και τα καθιερωμένα, έτσι και ο Δήμος Δελφών, ασχολείται με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην επικράτειά του, μόλις 14 ημέρες προ της λήξεως του καρναβαλιού και 8 ημέρες μετά από την έναρξή του!...
Έφθασε δε σε τέτοιο σημείο η ενδοδημοτική ...οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων, ώστε στην αναγγελθείσα από μηνός έναρξη της τελετής του “Καρναβάλι στο Λιμάνι” από την Δ.Ε. Ιτέας, να “φορεθεί καπέλλο” τη ίδια ημέρα και ώρα, η εμφάνιση των “ONIRAMA” στην Άμφισσα. 
 Και ονομάζουμε αυτήν την “επικάλυψη” ως πρόχειρο-ασυνεννοησία , για να μην αφήσουμε την σκέψη μας να οδηγηθεί κάπου αλλού.
   Έτσι λοιπόν, το κόστος “καθόδου” του συγκροτήματος των “ONIRAMA” στην πρωτεύουσα του Δήμου Δελφών, σύμφωνα με την πιό κάτω παρατιθέμενη εισήγηση του Δημάρχου, η διαμονή τους (;), η μετακίνησή τους (;) και η σίτισή τους (;), μαζί με τα έξοδα προβολής των εκδηλώσεων και τις δαπάνες όλων αυτών των εκδηλώσεων ανά τον Δήμο, φθάνει αισίως τις 71.000 ευρώ.

   Καλείται λοιπόν το Δημοτικό Συμβούλιο, να εγκρίνει το κόστος αυτό, ελάχιστες ημέρες προ της λήξεως των Απόκρεω. 
 Το ποιός όμως φωτεινός εγκέφαλος, μεθόδευσε (;) αυτή την ...αργοπορία, είναι ζητούμενο. Πολιτιστικό ζητούμενο.


Απορία μας : 
Εκείνη η “έρμη” η Δ.Ε. Καλλιέων, τι θα πρωτοπρολάβει να “ξοδέψει” στις επόμενες 14 ημέρες από τα αναλογούντα σε αυτήν 800 ευρώ, για διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων;... 

**************************************** 

1 σχόλιο:

  1. Μήπως και τα 8400 της Ιτέας καταλήξουν με έμμεσο τρόπο σχεδόν όλα στην Άμφισσα; Για ψάξτε που θα πάνε τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή