Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΜΩΛΟΣ - Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ : Επιτέλους! (νικήσαμε...)


Α” ΕΣΚΑΣΕ

Στην παράταση γλίτωσε το…έμφραγμα η Ιτέα!

ΜΩΛΟΣ-Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ 47-51

Το ντέρμπι της αγωνιστικής έγινε τελικά στο Μώλο, όπου οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν “σκληρό καρύδι” απέναντι στην Ιτέα για να ηττηθούν τελικά μετά από παράταση με 51-47!
Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 43-43 και όπως καταλαβαίνει κανείς εύκολα από το πολύ χαμηλό σκορ, ο αγώνας δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας!
Πολύ καλή άμυνα των γηπεδούχων, μεγάλη αστοχία των φιλοξενούμενων ιδίως έξω από τη γραμμή του τριπόντου που σούταραν μόλις 4/29 τρίποντα και το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες!
Ο Βλασσόπουλος με δύο πόντους έβαλε μπροστά τον Μώλο λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας με 43-42, για να ισοφαρίσει ο Μπαντελάς με 1/2 βολές σε 43-43 και ο αγώνας να οδηγηθεί στην παράταση!
Εκεί, ο Γεωργαντάς με καθοριστικούς πόντους έβαλε μπροστά στο σκορ την Ιτέα, που τελικά γλίτωσε το…έμφραγμα, φτάνοντας στη νίκη με 51-47!
Οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία για τη φάση που δόθηκε φάουλ στον Μπαντελά στα 4′ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας με το οποίο πήγε το ματς στην παράταση, υποστηρίζοντας πως δεν ήταν, αλλά και για ένα αντιαθλητικό που χρεώθηκαν στο έξτρα πεντάλεπτο.
Παράπονα όμως από τους διαιτητές είχαν και οι νικητές για το σκληρό όπως υποστηρίζουν παιχνίδι των γηπεδούχων και για τα φάουλ που δεν τους δόθηκαν.
Από το Μώλο που κόντραρε μια ανώτερη ομάδα και παραλίγο να κάνει την έκπληξη, ξεχώρισαν οι Γρίβας και Βλασσόπουλος.
Από την Ιτέα που βρήκε ελεύθερα σουτ από την κλειστή άμυνα των γηπεδούχων αλλά ήταν πολύ άστοχη και λίγο ήθελε να το πληρώσει, ξεχώρισαν οι Γεωργαντάς, Μπαντελάς.
Διαιτητές: Γερονικολός-Τσάμης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-11, 20-23, 31-30, 44-43 (καν.διάρκεια), 47-51 (τελ. αποτελ.).
ΜΩΛΟΣ (Σεβαστόπουλος-Γαλάνης): Αλεξίου 8 (1), Καλοβελώνης 6, Παπανικολάου, Βλασσόπουλος 10 (2), Γρίβας 15, Κωνσταντόπουλος, Χάϊτας 4, Κρέτσης, Διαμαντής 2, Νικολάου 2, Καίσαρης, Σιότροπος.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Παγώνης 2, Παπαθεοχάρης 2, Μπαντελάς 11 (1), Ντινόπουλος 1, Κοντογιάννης, Αγγελόπουλος 5 (1), Πράππας 6 (2), Ευθυμίου 4, Πετράκος, Πασαλιμανιώτης, Γεωργαντάς 20, Παπαδρόσος.

πηγή : eviabsket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου