Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΕΦΗΒΟΙ Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ : ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!...

Πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ.  Γ.Σ. Ιτέας - Αναγέννηση Λαμίας  : 74-51!

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ειδικά κατά το 4ο δεκάλεπτο του αγώνα, πήρε πανηγυρικά "το εισιτήριο" για τον τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ νικώντας πριν από λίγο την Αναγέννηση Λαμίας με 74-51 στο Κλειστό της Ιτέας!
Η ομάδα μας, όντας ανώτερη σε όλα τα επίπεδα,
είχε σταθερά το προβάδισμα στον αγώνα με μεγάλη διαφορά, εκτός από την αρχή του 3ου δεκαλέπτου οπότε  η Αναγέννηση μείωσε σε 47-42. Αλλά ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα μας έπαιξε ιδιαίτερα θεαματικό μπάσκετ με τις όμορφες φάσεις στο καλάθι του αντιπάλου να διαδέχονται η μία την άλλη και η διαφορά των 23 πόντων που δημιουργήθηκε στο τέλος είναι ο αδιαμφισβήτητος μάρτυρας της εικόνας του αγώνα και της διαφοράς επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων.
Με αυτή τη σημαντική νίκη ο Γ.Σ. Ιτέας κέρδισε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό της Ένωσης, όπου θα βρει απέναντί του την Παναγίτσα, με την οποία είχε κοντραριστεί στον περσινό τελικό παίδων, ή τις Ακαδημίες Χαλκίδας! Ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες, τους προπονητές και τους ιθύνοντες της ομάδας για την τεράστια προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στον σύλλογο!
Το ροζ φύλλο του αγώνα:
Διαιτητές: Χριστοδούλου-Γερονικολός.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-8, 11-14, 18-16, 27-13.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Παγώνης 14 (2), Κουτρόγιαννος 21 (3), Κοντογιάννης 6, Παύλος, Βούτσινος 2, Σανούδος 11, Κρικέλας 7 (1), Δημητρίου 2, Παπαδρόσος 5 (1), Σκούρας 6.
ΑΝΑΓ.ΛΑΜΙΑΣ (Κουμπούρας): Καραχάλιος 6 (1), Αντωνόπουλος 4, Κιούσης 5 (1), Στασινός 5, Καλαντζής 2, Λύκος 15, Γαλάνης 2, Λασπιάς 11, Λαδάς 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου